--- au pair - marbella ---

Temat przeniesiony do archwium.
czesc mieszkam w San Pedro 60 km od Malagi jestem tutaj au pair szukam kontaktu z innymi au pair to moj e mail [email]
á
CZESC IWONA JA TEZ JESTEM AU PAIR W HISZPANI ALE NIESTETY W MADRYCIE.. ALE CHCIALA BYM ZMIENIC RODZINE I WYJECHAC GDZIES NA POLUDNIE MALAGA SAN PEDRO GDZIES W TWOJE OKOLIC .NAPISZ JAK CI SIE PODABA TAM.Z GORY DZIEKUJE ZA INFO.POZDRAWIAM
hej dziewczyny
ja tez jestem au pair w hiszpani tylko niestety tez daleko od marbelli czy malagi.. jestem w walencji ale tez tak jak melesa chciala bym zmienic rodzine gdzies w twoich stronach iwonko jacy sa ludzie tam na poludniu??? slyszalam ze bardzo sympatyczni?moja rodzina jest fatalna mam nadzieje ze znajde gdzies na poludniu jakas fajna rodzine i oczywiscie kontakt z jakimis innymi au pair jak sie przeprowadze to dam ci znac to moze sie spotkamy ok? pozdrowionka paaaaaaaaaaaaaÑ
hej jestem au pair rowniez w madrycie mieszkam na la mora leja.slyszlalam ze chcesz zmienic rodzine?? bo widzisz ja tez bym chciala z tym ze ja wole zostac w madrycie jezeli bedziesz sie wyprowadzac to moze moglabym wskoczy na twoje miejsce moj email [email]
CZESC ASIA WATPIE ABYS CHCIALA MIESZKAC Z MOJA RODZINA WLASNIE DLATEGO JA ZMNIENIAM TA OKROPNE BABY HISZPANKI!! TYLKO WYKORZYSTYWAC POTRAFIA WYOBRAZ SOBIE ZE KAZALA MI OKNA MYC W DOMU!!!!! PORAZKA! á
mieszkam w esteponie toz przy marbelli ,bardzo fajna okolica ale juz mam dosyc hiszpani ..Pozdro=)
czesc a mi baaardzo zalezy na tym miescie (walencji) czy mozecie mi podac namiary na agencje au pair które tam sa?
Hej:) ja mam zamiar jechac do Hiszpanii,ale TYLKO do Madrytu, nigdzie indziej;) Wiec takie pytanie : jak znalazlyscie rodzinki?,jak tam jest,i w ogole wszystko:) Ja teraz jestem w Hol, ale jesli chodzi o Hiszpanie- za wielkiego wyboru nie ma(szukam na necie, nie przez biura!) no i slyszlam ze oni nie bardzo chca mowic po angielsku, dlatego planuje zaczac sie uczyc hiszp przed wyjazdem. Dzieki za info, podrawiam.
hej Ja jestem au pair w mijas. jezeli nadal jestes w hiszpanii byloby fajnie nawiazac kontakt Jestem tutaj dwa tyg i fajnie byloby kogos poznac :) Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.