Wypasiona baza z ogloszeniami pracy !

Temat przeniesiony do archwium.
http://www.infojobs.net/ fajna strona z roznymi ofertami pracy, chyba wszystko raczej po hiszpansku !!

Moze ktos wie lub zna jakies tanie miejscowki do przekimania w hiszpani ?
Wybieram sie na malo przejazdzke samochodem pod koniec lipca...moze ktos ma ochote sie zabrac ? wyjazd z mazur wiecej info pisz smialo
[email]

pozdro.
ja znam .darmowe spanie mozesz miec na komisariacie :-) az 72 godziny!!
Icaro,

coraz bardziej mnie zachwycasz swoja uszczypliwoscia. W koncu okazuje sie ze masz poczucie humoru i nie jestes taki drewniak
icaro ale to czadowy pomysl!zaoszcedzic mozna tyle kasy bo to 3 noclegi,i kilkanascie godzin korepetycji(zakladajac ze w nocy nie bedziemy miec molziwosci rozmowy z tymi uprzjmymi ludzmi;))ohh az chyba sie zastanowie ale najpierw trzeba tam dojechac najlepiej autostopemXD kto chetny?
z chęcią bym się wybrała na taką wycieczkę ale nie mam kim a po drugie chciałabym się dowiedzieć jak tam jest ale jeśli miała bym jechać to z osobą którą znam
komisariat bylby spoko, sami hiszpanie do rozmowy i moznaby troche nowych ciekawych słówek podłapać
Kilka razy jechałem z Krakowa do Barcelony i La Coruńi. Paliwo razem z autostradami z krk do bcn to koszt ok 300 euros. Znam w Hiszpani sporo ludzi którzy wynajmują pokoje od 150 do 200 eur za mc od osoby. tylko 3a sie spieszyć bo już malo zostalo. [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa