pomarancze w hiszpanii...???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich szukam cos na temat sezonowego zbierania pomarańczy.wiem ze sezon na to zaczyna sie od listopada.gdzie mozna szukac takich ofert,i pewnych-ze ktos juz byl. [email] gosia z koszalina
W rejonie Walencji, ze wzgledu na rozne odmiany pomaranczy, zbiory sa przez caly rok, oprocz dwoch miesiecy. Pracy raczej trzeba szukac na miejscu w urzedzie pracy, a czasm plantatorzy rozwieszaja ogloszenia. Ja widzialam np. kilka kolo uniwerku.
WITAJ,A W JAKIM MIEWSCIE WIDZIAŁAŚ TE OGŁOSZENIA?JA JESTEM Z KOSZALINA I KURCZĘ NIC NIE MA...DLATEGO ZACZĘŁAM POSZUKIWANIA TU....BARDZO BYM CHCIALA ZNALEŻĆ SEZONOWA PRACE W HISZPANII PRZY ZBIORACH, ALE NIE TRUSKAWKI .CHODZIŁO BY O PRACE DLA DWÓCH OSOB.POZDRAWIAM. ;)
a ja wiem gdzie można znaleźć pracę w hiszpaniu jako zbieracz... ogórków... kiszonych! Wystarczy wejść na www.ogórkikiszoneporsiempre.com.es! - to nic nie boli, a można zarobić nawet 2 500!!! Nie, nie złotych, nie, nie euro, ale prawdziwych oryginalnych franków szwajcarskich!!!

Nic prostszego - wystarczy tylko znajdować kiszone ogórki :]
Tych ogloszen trzeba szukac w Hiszpanii!
Malo smieszne sa te twoje wpisy traidor... Wlasciwie to zalosne.
tak to jest "gościu" jak człowiek cierpi na nadmiar czasu :]
TAK TO JEST JAK SIĘ CIERPI NA BRAK ROZUMU.....TO CHCE SIĘ ZABŁYSNĄĆ GŁUPIMI DOWCIPAMI ,WYSSANYMI Z PALCA I WŁASNA GŁUPOTA.....
czesc.ja mam zamiar jechac tez na zbiory owocow do hiszpani.bylam tam w 2002 r.slyszalam ze z praca przy zbiorach nie jest ciezko.odezwij sie
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka