AU - PAIR NA MAJORCE, wazne

Temat przeniesiony do archwium.
hOLA
był ktos z was moze na Majorce dokladnie w Palmie jako au - pair?
jakie sa wrazenia, JAK TAM NAJTANIEJ DOTRZEC? czy srednia znajomosc hiszpanskiego wystarczy i jak z placa? mozecie napisac mi cokolwiek, bede wdzieczna.
Saludos
nie bylam na majorce, ale moge ci tylko powiedziec ze najtaniej jest samolotem z berlina i im wczesniej tym lepiej :)
hej dzieki a mozesz podac przykladowe ceny, chcialabym sie mniej wiecej zorientowac, dzięki
cena biletu zależy od dnia ,są promocje i można nawet kupić bilet za 90 euro ale najlepiej zajżyj na stronę air berlin tam wszystko jest bardzo dokładnie podane .TElinie są najtańsze.pozdrawiam
hej
ja jestem obecnie au pair na majorce, narazie mi sie podoba, najtaniej dotrzec do palmy z berlina, bys musiala zobaczyc w internecie jak to wyglada cenowo, ale im wczesniej rezerwujesz tym lepiej, jesli masz jakies pytania podaj swoje gg albo maila, odezwe sie do ciebie, pogadamy pozdrawiam
hej moj mail [email] badz [email]
moje gg to 2135072, mam jeszcze msn. [email] ale najlepiej bedzie jesli na[iszesz na maila albo pogadamy na gg, bardzo mi na tym zalezy i wielkie dzieki ze chcesz mi pomoc pozdrawiam serdecznie
hej miki22 tez mieszkam na majorce i mam tu kilka znojomych Polek jak chcesz sie spotkac to to moje [gg] .pozdrawiam
hej Martucha mozemy pogadac o Majorce, napisalam do Ciebie na gg. moj numer 2135072, pozdrawiam
A moze ktos z was tez leci na Majorce w czerwcu jako au-pair, moze sie zgadamy, razem zawsze raźniej a i potem mozna sie spotkac:-))))))) moj mail i gg podalam juz wyzej piszcie.
salud
hola , prosze niech ktos sie odezwie.
Heyka! Ja również wylatuję na Mallorcę, co prawda nie jako au-pair, ale z chłopakiem do jego rodziców, żeby się jakoś zaczepić. Mam co prawda dopiero 19 lat, ale wlasniekoncze zdawac mature i mam okazje zacząć zycie po swojemu, wiec korzystam.rnrnwiem jednak, że to nie bedzie takie latwe, po pierwsze z daleka od bliskich a po drugie hiszpanskiego nie znam, jedynie angielski i niemiecki (do pracy akurat te jezyki mi są potrzebne :) ). Jednak zamierzam nauczyc sie hiszpańskiego, chciałabym uczyć się go intensywnie na korkach już w Hiszpanii.rnrnPiszę tutaj, by mieć jakiś kontakt na przyszłość z kimś z Polski, zawsze 'to raźniej'. Nie wiaodmo kiedy czyja pomoc może sie przydać a kontaktów nigdy za wiele :)rnrnmoje [gg] rnmail: [email] wszystkich :)
hej Miki odezwji sie prosze, jesli mozesz. bede wdzieczna
saludos
ale na maila podalam go juz wyzej, gracias
moze jednak ktos sie wypowie, sorki ze jestem taka natretna ale chcialabym sie czegos konkretnego dowiedziec, prawdziwych wrazen.
salu2
hej ! ja wylatuje na majorke za miesiac, jako au pair. jesli ktos ma ochote pogadac, albo spotkac sie juz na miejscu : [gg] :)
Hej. JAde na poczatku lipca z dziewczyna na majorke...i chcemy uniknac szukanai jakiegos taniego pokoju /noclegu na mijscu. Mozecie cos zaproponowac? :) lub pomoc w znaleziemu pliiizzz...prosze o kontakt. podaje gadu 6347562 i e mail [email]
hej. ja wylatuje na majorke z berlina juz bardzo nie długo za kilka dni. fajnie byłoby nawiązać teraz jakąs nową znajomosc z inna operka...rnzapraszam na [gg] lu b [email] cieplutko.pa
Jesli ktos jest teraz w Palmie i chce sie spotkac to piszcie na maila [email] Pozdrawiam.rnP.S. TY AGA NIE:P
hej ewcia naìsalam ci maila, bo te smsy i tak nie dochodza. pozdrawiam serdecznie Aga.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe