hiszpania

Temat przeniesiony do archwium.
hej wszystkim jesli chce ktos sie dowiedziec jak bylo w hiszpanii na truskawkach to piszcie-pozdrawiam
Kamila chętnie posłucham, ale prawdę, bo do tej pory to rozczarowanie.
Do KAMilirnOpisz Kamila czy jesteś zadowolona, jak trafiłaś moja koleżanka jest jeszcze w Hiszpanii wraca ok 1.o6.06.
czesc ada.ja wrocilam 26 maja.i nie narzekam.poprostu w zyciu w polsce bym tyle nie zarobila co tam przez te 3,5 miesiaca przezylam wszystko .praca owszem jest ciezka,tzn kregoslup bardzo boli ale do tego trzeba sire przyzwyczaic,ja mialam bardzo dobrze na warunki nie narzekam,kuchnia ,lazienka w plytkach,pralka automatyczna podejrzewam ze nie jedna rodzina w polsce tak nie ma.szef bardzo dobry ogolnie wszyscy hiszpanie bardzo mili i goscinni,ale pozostaje druga strona,nasze kochane rodaczki!!!!!!!!sa poprostu okropne,powiem jedno zazdrosne,zawistne,plotkary jakich malo,no i prowadza sie jakby niektore wypuszczone co dopiero na wolnosc,i to kobiety zamezne,starsze ok 40.poprostu szok,ksiazke by napisal,sa gorsze od tych co sa wolne,takie jest moje zdanie.poprostu hiszpania to ich drugie zycie zapominaja o wszystkim,ale sa tez wyjatki.niewiem co jeszcze bys chciala sie dowiedziec konkretnie jak co to pytaj?pozdrawiam