JAK tanio dzwonic do Polski

Temat przeniesiony do archwium.
czesc, znacie moze sposoby by tanio dzwonic do polski? chodzi mi o odpowiednik numerow dostepowych z anglii gdzie np w weekendy na stacjonarne mozna dzwonic za 2 p z minute. jesli wiecie cos o istnieniu takich numerow to piszcie.dzieki
Moj sposob, zeby tanio dzwonic do Polski na nr stacjonarne to Tarjeta Amistad - kosztuje 5 Euro i masz 130 minut. Mozna ja kupic np.w wiekszych kawiarenkach internetowych. Wiem, ze istnieja tez numery specjalne i jesli takowy posiadasz, placisz 0,03 Euro/min, niestety jeszcze nie doszlam do tego, jak go zdobyc:)Pozdrawiam
PS. No i oczywiscie istnieja Locutoria na kazdej ulicy, srednio 0,1 Euro/min na stacjonarny.
dzieki, cenie kazda informacje:)
Po 20:00 i w niedziele przez: 9[tel](Economitel) 0,02 €/min.
Normalna taryfa to 0,04€/min.
Na stacjonarne do Polski, oczywiscie...
Pzdr
na numer 9[tel]pozniej 1 ale posluchaj pani w sluchawce... ale to tylko z domowego na stacjonarny w polsce, w weekendy b.tanio ale czasem nie mozna sie polaczyc tak duzo ludzikow dzwoni za polaczenie ok 30 min.ok 1 euro:) wiec tanio i taniej nigdzie nie bedzie:) a karty to wsadz sobie w d.... no chyba ze nie mozesz dzwonic z domowego:( z budki nie dzwonilem ale podobno b.drpgo zostaje jeszcze SKYPE ale trzeba miec dobre lacze z obu stron:(
Mam nadzieje ze Ci pomoglem bo ja tez potrzebowalem takiej pomocy ale znalazlem wszystko na forum:) pozdrawiam i powodzenia na tej goracej ziemi
Tomek
wiesz szczegolnie poszukuje numerow by tanio dzwonic z komorki na stacjonarny (do polski).mialam taki numer gdy bylam w anglii i bardzo sie sprawdzil.do tel domowego w hiszp raczej nie bede miala dostepu bo jest to mieszkanie zapewnione przez pracodawce wiec nie spodziewam sie takich udogodnien:)
Jednym z tańszych sposobów jest korzystanie z karty Forewer-You, kupisz ją na stacjach paliw, kosztuje 5 euro i na stacjonarny masz ok.3 godzin tyle, że za połączenie bierze 15 impulsów więc jak dzwonić to na dłuższą rozmowę bo tak jest taniej.
Z komorki na stacjonarny... no przydalby sie taki numer PODA KTOS ZYCZLIWY ?? :)
w Zyciu nie sLyszaLem.

ale - nigdy nie mow nidgy?
moZe princess powiesz cos wiecej o tym w GB??

af-bcn
poprawka! owszem Amena MiaLa karty zdrapki i swoj numer, ale skonczyLo sie to dawno temu, zdaje sie Ze wykraczaLo to poza ramy prawne ... zatem zdrapki, interlocutorio, 9[tel]... (ale z budki nie jest tak tanio jak z domowego/biurowego), jesli masz dostep i szybki do netu - skype lub inny komunikator, Y! itp itd, jak juZ koniecznie z komorki to VF ma opcje 'mi pais' 20c/min ....
wiesz ja korzystam duzo ze skypa i wlasnie dostalam maila ze moge godz dziennie gadac za darmo dzwoniac na nr stacjonarny .wiec jesli bedziesz miala dostep do neta to moze to byc jakies rozwiazanie.pozdrawiam
jesli chodzi o ten numer w Gb to po prostu wybieralo sie go a pozniej domowy i naliczali 2p za min w weekendy wiec bylo to bardzo tanie, wygodne i przyjemne:) a teraz szukam czegos takiego przed wyjazdem do hiszp zeby mneij wiecej byc zorientowanym i nie wydawac fortuny z moich ciezko zarobionych (przyszlych) pieniedzy:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa