Alicante czy Malaga

Temat przeniesiony do archwium.
We wrzesniu wybieram sie na dluzej do Hiszpanii.Zastanawiam sie nad Alicante i Malaga i nie wiem co wybrac.Chce najpierw zrobic kurs jezykowy a potem znalezc prace i tam osiasc.Dlatego tez chcialabym wiedziec gdzie jest lepiej i gdzie jest praca.
Cześć też wybieram się do pracy w Hiszpanii we wrześniu czy masz z kim jechać i szukasz pracy w polsce czy na miejscu?
Jade sama wiec jak chcesz to mozemy jechac razem-zawsze razniej.pracy juz szukam ale wydaje mi sie ze na miejscu cos sie znajdzie.A ty dokad chcesz jechac i na jak dlugo?jak twoja znajomosc jezyka?
Też myślałam o alicante. Planuję jechać ze znajomymi samochodem oni wrócą do Polski a ja zostanę. Jadąc samochodem wybrzezem można się rozejrzeć i wybrać odpowiednie miejsce i jakieś lokum. A gdzie mieszkasz? I czy wrzesień Ci odpowiada?w sierpniu idę na kurs języka...
mieszkam w Poznaniu.Wrzesień jak najbardziej mi pasuje i Alicante.Ja chcę tam zacząć kurs językowy.Tutaj już też jeden miałam.Skontaktuj się ze mną na [email] to porozmawiamy o szczegółach.
Witam wszystkich co chcą jechać do ALICANTE tęz tam bede i to niedługo!!!
Jade 22.08.2006r i jak ktos che sie za mna skontaktować to zapraszam mój tel.5[tel]biore tam tel. polski i ma roming więc śmiało SMSy proszę pisać,noi oczywiście mam zamiar jezyk szkolić i wogule bedzie super.pozdrowienia,
Jak dlugo tam chcesz zostac?Masz prace i lokum?
hej jade 22.08 tel 5[tel]do malagi
znam jezyk ,mam miejsce wolne .koszalin
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa