mallorca au pair

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Wlasnie jestem na Mallorce jako au pair.Mieszkam z wloska rodzinka,opiekuje sie dwiemaa dziewczynkami.Jest super:) Ale ja moge zostac tylko do 20 sierpnia. Moze chcialby ktos przyjechac tutaj jako au pair na caly rok? Musi znac hiszpanski albo wloski.
Ich mail [email] , jak chcecie to mozecie napjpiewr napisac do mnie:)
Heyka!
ja w prawdzie nie moge przyjechac, ale czy moglabys napisac kilka slow o swoim pobycie? w jakim wieku sa te dziewczynki? i czy nie wymagano od Ciebie znajomosci katalonskiego czy niemieckiego? beosos :*
Starsza dziewczynka ma 4 latka, a mlodsza 16 miesiecy.Sa baaaaardzo slodkie i grzeczne:) Chodza do przedszkola codziennie od 9 do ok15. Maya mowi po wlosku i hiszpansku,a mlodsza..jeszcze nie mowi:)Zajmuje sie nimi tak od 15 do 21,kiedy ida spac.
Mieszkamy w domku na wsi ale Majorka jest mala wiec wszystko jest blisko:P Jak chce gdzies jechac to daja mi samochod albo podwoza,wiec nie ma problemu.W domu nie musze duzo robic,tylko troszke im pomagac np. posprzatac ze stolu,rozwiesic pranie..
to znowu ja:) mam jeszcze pytanko odnośnie płacy.. jesli można wiedzieć. Z góry dzieki!
a moze sie tak spotkamy, bo ja jestem teraz na majorce.moj mail [email] pozdrawiam
Siemanko.Mam na imie Anka i pisze do Ciebie poniewaz zaciekawila Mnie Twoja oferta bycia au-pair na Mallorce.Mówie w jezyku hiszpanskim i troszke po angielsku.Aktualnie jestem au-pair w Belgii ale za 2tyg.jade do Polski.Chcialabym,abys napisala Mi cos wiecej na temat tej rodzinki,jesli oferta jest wciaz wazna.Pozdrowionka.Czekam.
hej,zapomnialam napisac Ci mój [email]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa