bar w kataonii

Temat przeniesiony do archwium.
Planuję uruchomić maly punkt gastronomiczny na plazy w katalonii i szukam kontaktu z ludzmi,którzy tam przebywają lub mają jakiekolwiek informacje na ten temat np.jak wydzierżawić plaże,jakie formalności trzeba załatwiać i gdzie,aby cos takiego urochomic itd.A w przyszlości być może zaowocuje to już konkretną (finansową) wspólpracą.Z góry dzękuję i zapraszam do współpracy!
Nie posiadam informacjii jak założyc taki bar na plaży, ale byłam w Barcelonie i wiem jak to wygląda. Mam znajomego w Barcelonie którego mogę poprosić o formalnośći co i jak to wygląda. Bardzo chętnie podjęłabym prace w takim barze. Mimo iż jestem teraz w Polsce bardzo chętnie przeniosę się do Hiszpanii. Czy ma Pani już miejsce? Mówię po hiszpańsku i angielsku.rnPozdrawiam,Joanna [email] 5[tel]
Zwróciłam sie z pytaniem do konsulatu w Barcelonie i czekam na odpowiedź.
no to poczekasz.ani amb. ani konsulat nie jest zobowiazany udzielaniem porad prawnych.

po prostu musisz zalozyc wlasna firme ,tzw. autonomo
Zainteresowałam się tym pomysłem i nie jest on mój. Bardzo chętnie podjęłabym pracę w takim barze.
witam! jestem studentką stomatologii, aktualnie szukam mieszkania w Barcelonie ponieważ dostałam tam stypendium socratesa. Grant jest żałosny wiec szukam taniego pokoju dla 2 osób (jadę z chłopakiem), chętnie wynajmę z kimś mieszkanie (studentem lub pracującym). Bardzo proszę o informacje gdzie najlepiej szukać mieszkań i jakie są ceny. Szukałam już w katalońskich portalach internetowych ale nie mam żadnej skali porównawczej i nie ufam wynajmowaniu przez internet. Szukam osób które pracowały lub studiowały w Barcelonie, z którymi mogłaby porozmawiać np przez Skype.
A jednak dostałam:)Pozdrawiam
Hola! :)
Szukanie mieszkania na odleglosc to niestety nie jest taka latwa sprawa, polecam stronke www.loquo.com - tam mozna znalezc i mieszkanie i pokoj, wszelkie mozliwe ceny i lokalizacje :) Jedyny problem, ze nie wszyscy podaja adresy mailowe i czasem tylko nr komorki, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jest roznie :) mozna trafic na nore totalna, ale tez miec szczescie (jak ja :)) i znalezc nie tylko mile lokum, ale do tego poznac swietnych ludzi..
Na poczatek polecam znalezc hostal jakis, zaopatrzyc sie w mape, kom. z nr hiszp. i przede wszystkim cierpliwosc :) trzeba pochodzic troche i poogladac..
W razie jakichkolwiek pytan - pisz do mnie, jestem na miejscu, wiec w miare mozliwosci postaram sie pomoc.
Pozdr!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Studia językowe