hola ja wlasnie jestem w palmie jako aupair, jest swietnie, najwazniejsze jest to zebys duzo rozmawaiala z rodzinka i wszytsko ustalila na poczatku, badz otwarta, a bedzie dobrze, no i ustal sobie od razu dni wole ja np. mam wszystkie wieczory wolne, od 18 i soboty i niedziele, choc moje kupleki maja wolne od 22 i czasmi bez sobot i niedziel wolnych ale za to np. czwartek wolny. wydaje mi sie ze mam lepiej. no i radze ci zebys jechala do plamy albo jakiejs miejscowosi nad morzem. najlepsze imprezy sa na passaige maritimo, przy plaza gomila itp. jak przyjedziesz to zobaczysz, oczywisice zaczyanja sie ok. 24, 1.00 a nawet 2.00 jest tu strasznie goraco musizsz byc na to przygotowana, czasmai jest powyzej 40, a przewaznie 33, 38. ludzie sa mili, czasmi za bardzo zwlaszcza faceci. ogolnie majorka bardzo mi sie podoba, ja niestety wyjezdzam w polowie wrzesnia, ale moja kumpelka jest operka do konca wrzesnia a potem zaczyan tu studia zostawie ci jej numer tel i maila, mysle ze tez sie ucieszy. napisz mi gdzie bedziesz. pozdraiwm serdecznie papa