linie lotnicze

Temat przeniesiony do archwium.
poszukuje tanich hiszpanskich lini lotniczych! moze ktos moze mi pomoc, czym najlepiej leciec do hiszpanii.... tylko interesuje mnie lot z Irlandii lub Wielkiej Brytani
co za problem poszukac oferty w internecie, przeciez jest ich miliony
Twoja odpowiedź mnie poraziła. Bije z niej życzliwość i inteligencja.

Co do linii lotniczych: wejdź na stronę www.aena.es
Na górze masz okienko podpisane "elija aeropuerto" - tam wybierasz lotnisko.
Po wybraniu lotniska, do którego chcesz dotrzeć po lewej stronie poszukaj zakładki "destinos" - czyli "miejsca przeznaczenia" - tam znajdziesz wszystkie lotniska, do których latają samoloty z danego (wybranego wcześniej) miasta.
Przy kazdym miejscu przeznaczenia masz strzałkę (compania) - po kliknieciu na nią wyświetli Ci się linia lotnicza obsługująca dany lot - teraz wystarzy wejść na stronę linii i szukac połączenia.
Z tego co pamietam z UK do Hiszpanii lata m.in. Iberia i Ryanair.
Pozdrawiam.
zobacz www.WHichBudget.com /pl
chyba juZ o tej stronie pisaLem ...
?
sama widzisz, dajesz instrukcje jak dla inwalidy
Skoro ktoś pisze "może ktos moze mi pomóc" to znaczy, że sam sobie nie radzi i potrzebna mu pomoc. Gdyby sam potrafił znaleźć połączenie, pewnie dawno by to zrobił. I nie przesadzaj z tym milionem połączeń.
PS: Inwalidzi też latają samolotami.
masz racje, ile ułomnych jest na tym swiecie
moze jeszcze poprosza o odbior z lotniska???:D
Miłych wakacji, i nie skacz na główkę bo dołączysz do tego licznego (niestety) grona ludzi, o których wyrazasz się z taką pogardą.
nie umiem skakac na glowke:)
Od początku listopada Kraków będzie miał połączenie lotnicze z Madrytem. Uruchomi je największa tania linia lotnicza Ryanair. Połączenie to wraca po półtorarocznej przerwie.Samoloty na trasie
Kraków-Madryt będą latać 3 razy w tygodniu – w poniedziałki, środy i piątki http://www.hotmoney.pl/artykul/krakow-bedzie-mial-polaczenie-lotnicze-z-madrytem-14978
1) www.vuelos.baratos 2) www.atrapalo.com - to rewelacyjne adresy gdzie znajdziesz naprawde tanie loty
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka