Planty Hiszpania

Temat przeniesiony do archwium.
Witam moze ktos juz był na plantach? jak wyglada ta praca?prosze napiszcie cos o tym.
Ja byłam wczoraj na Plantach. Było super! Tylko ławeczki pozajmowane wszystkie a koło Barbakanu dużo straży miejskiej.
planta to sadzenie truskawek , najpierw sie robi tunele na nich naklada folie potem sadzonki jak sa namioty to sie stawia namioty (sznurki i ciezkie metalowe druty)
bylam raz na plancie i juz wiecej nie pojade bardzo ciezka praca jezeli bylas na zbiorach to ja wole 100 razy bardziej zbior niz plante
powodzenia zycze
Jak ktoś chce zarobić to ciężka praca nie jest przeszkodą.Pieniędzy za darmo nie rozdają
niestety praca na plancie to miesiac czasu duzo nie da sie zarobic a moja kolezanka do dzis ma problemy z kregoslupem wlasnie przez plante
kiedys moj szef powiedzial ze to praca dla facetow i mial racje od zeszlego roku tylko zaprasza mezczyzn
niestety dobre pieniądze nie zarabia się lekko a oprócz tego kogo stać na taki wyjazd można dużo zobvaczyć poznać inne kultury
to prawda że w tych kontraktach były luki ale i tak mam dobre wspomnienia .byłam na zbiorach i też siadl mi kręgoslup dostałam wolne zawieżli mnie do lekarza.wszystko si.w obecnej chwili czekam na wyjazd i napewno nie zrezygnuje.fresówko wypowiedz się.
Temat przeniesiony do archwium.