praca w przetworni

Temat przeniesiony do archwium.
hej wszystkim,mam prace dla trzech facetow do zbiorow pomaranczy kolo Valencji.praca legalna, wyjazd koniec wrzesnia, koszt do Valencji wlasny z tamtad transport na miejsce zamieszkania.tylko powazne oferty
CZEŚĆ
POZDRAWIAM SERDECZNIE SZUKAM PRACY DLA MĘŻA,OBOJE JESTEŚMY BEZROBOTNI,JEŚLI TO NAPRAWDĘ UCZCIWA OFERTA TO BARDZO CIĘ PROSZĘ O [email]
Witam. Mam na imie Michał i mam 23 lata. Wybieram sie na stałe do Hiszpani. Miałem wyjechać zaraz po obronie dyplomu na studiach. Czyli właśnie koniec września, początek października (najdalej). Jestem wstępnie zainteresowany propozycją pracy niedaleko Valencji ale pewne rzeczy oraz troche znajomych w Saragossie. Napewno wyjeżdżam w pierwszym tygodniu października ale bez żadnych problemów mogę wyjechać wcześniej (koniec września). Jakie zarobki czekają mnie w ofercie o której napisałaś? I czy zatrudnienie jest u pracodawcy hiszpańskiego? Ogólnie chciałbym dowiedzieć sie jakie warunki konkretnie mnie czekają. Jeżeli moge prosić to przedstaw mi również pokrótce koszty zamieszkania tam. Mam miejsce w Saragossie ale nie ukrywam, że Valencia to miejsce gdzie chciałbym spędzić troche więcej czasu...
Najlepiej odpowiedź na maila: [email]

Pozdrawiam
Michał Bocheński
Witam! Mam 25 lat i bylbym zainteresowany! Prosze o wiecej info! Pozdrawiam...