studia w hiszpanii jak sie dostać????

Temat przeniesiony do archwium.
Jak załatwić sobie studia w hiszpanii chodzi mi o semestr lub rok ale niewiem jak to zalatwic ale nie chodzi mi o sokratesa tylko jakos bezposrednio. Prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam
Proponuję skontaktować się bezpośrednio z wybraną przez Ciebie uczelnią. I to znacznie wcześniej niż przewidywana przez Ciebie data rozpoczęcia nauki. Oni powiedzą Ci czy jest to możliwe i na jakich zasadach. Zwłaszcza, że poszczególne uniwersytety kieują się innymi statutami. Więc najlepiej dowiaduj się u źródła.
dzieki!
ale teraz sie zastanawiam jak mam napisac meila zeby bledow nie narobic bo wstyd bedzie :(((
moze udaj sie do biura tlumaczen? napisz ladnego maila po polsku,a oni (za oplata oczywiscie) napisza go dla Ciebie po hiszpansku :)
Hej! Też jestem zainteresowana studiami w Hiszpanii. Jak byś mogła to daj znać czy cokolwiek udało Ci się ustalić. Ja też dam znać jak coś się dowiem. Pozdrawiam i POWODZENIA!
a ja juz tu studiuje:D:D:D:D

VIVA MADRID!!!!!!!
jak to załatwiłeś?
hej hejrnja tez bym sie chciala cos wiecej dowiedziec o studiach..w Barcelonie;)rnmoze ktos z Was juz studiuje tam? jakie dokumenty trzeba miec..i ile trzeba za to placic??rnpozdrawiam,pa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Sólo en español