szukam rodakow w Sevilli

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich szukam rodakow w Sevilli, obecnie jestem tu w delegacji do grudnia tego roku.Niestety nie spotkaem tu jeszcze adnego polaka a samemu jest strasznie nudno Pozdrawiam
ja szukam w valencji [email]
czesc ja mieszkam na obrzezach Sevilli konkretnie Montequinto. Jestem tu juz 2 miesiace. Jak chcesz pogadac to pisz na moj e mail ares [email]
halo halo
w sevilli a raczej na obrzezach sevilli mieszka nas tu wieksza grupka
polaczkow!ja mieszkam w gines ale wiekszosc rodakow w bormujos!odezwijcie sie!czym wiecej tym lepiej
narazie pa pa
i goraco pozdrawiam
hej ja jade do sevilli w styczniu, ale bede studiowac w bormujos, bedziecie jeszcze?? pozdrowienia buziaki:)
hej!!!

a ja studiuje w Cordobie!!! chetnie zobacze Seville, czy Valencie...
w zamuan oferuje nocleg i zwiedzanie Cordoby:-) co wy na to???
jasne ze bedziemy
my tu cale zycie mamy przed soba!:)
czekamy zapraszamy
pozdrowienia
A bywacie czasem w centrum bo jak tak to chetnie porozmawiala bym w ojczystym jezyku. Przez 3 miesiace tylko angielski i troche hiszpanskiego juz mi sie tym odbija.
bywamy bywamy!jak podasz jakies namiary gdzie i jak oraz kiedy mozemy cie zlapac niema najmniejszego problemu!
tylko powiedz gdzie jestes bo tak bez zadnych informacji to trudno cokolwiek ci odpowiedziec!p.s. bidulko 3 miechy i juz ci odbija amy tu popare dobrych lat mieszkamy!glowa do gory to kwestia przyzwyczajenia!
pozdrawiam i do uslyszonka
Czesc.Mieszkam w okolicach Sevilli,zauwazylam ze wiekszosc Polakow mieszkajacych tutaj nie ma ochoty na kontakt z rodakami,nie wiem na czym to polega i dlaczrgo tak sie dzieje.Moze za ktotko czasu tu spedzilam jeszcze i nie jestem w temacie.Prawdopodobnie wiekszoasc z Was obawia sie jakichs problemow zwiazanych z nowa znajomoscia,normalne ze z tym wiaza sie jakies konsekwencje ale nie zawsze musza to byc te zle.jezeli ktos ma ochote na niezobowiazujaca do niczego znajomosc [email] Pozdrawiam AGA
Szukam kogos z Andaluzji,poniewaz niedługo jade do Algeciras i chce podtrzymac kontakt z rodakami.Jesli jest ktos zainteresowany to podaje swój email [email]
mozesz zapytac na jedynym forum emigracji polskiej w hiszpanii
To musimy sie kiedys spotkac! w jakie dni bywacie w centrum bo ja w poniedzialki i srody bo mam szkole i czasem w weekendy. A gdzie pracujecie bo ja zastanawiam sie nad jakas dodatkowa praca bo jako au pair to prawie nic nie mam a przydala by sie jakas wieksza gotowka zeby odlozyc na czarna godzine.Moj adres e-mail [email] Pozdrawiam do uslyszania.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia