Wzjayd w Maju na Malage!

Temat przeniesiony do archwium.
Hola!
Wybieram się na koniec maja a dokładnie 30 maja na Malage, oczywiście do pracy i jeżeli się uda to chcę zostać na stałe!!:):)Mam kompanke do podróży, ale szukamy mieszkania!Tzn.chcemy wynająć jakieś mieszkanie ale wiadomo że jest drogo.Jeżeli jest ktoś na miejscu i szuka osób do wspólnego zamieszkania to byłbym bardzo wdzięczny.Podajcie swój numer gg lub cokolwiek to na pewno się z Wami skontaktuje.Chyba że jest ktoś kto chce wyjechać na Malage i chciałby się przyłączyć to równierz bardzo chętnie!Podam mój numer kom.to możecie pisać dzwonić czy cokolwiek.663798065.Tylko proszę podpisujcie się.Pozdrawiam i czekam na jakas odpowiedz.Andres
a ja sie wybieram na Warszawe,to taka ladna wyspa... ;P
http://www.mundoanuncio.com/busqueda_run.php?id_categoria=6&compro_vendo=&ofrecido_por=&pais_provincia=81&tipo_vivienda=22&acabados=
Do wyboru do koloru.
"na Malage" jedziesz? To wyspa jest? Gdzie Ty sie polskiego uczyles? Dla przypomnienia: Malaga to miasto w pd Andaluzji nad Morzem Srodziemnym i jedzie sie "DO" Malagi, albo mozna tez samolotem poleciec. ;-)
hola hola;) Ale czemu Malaga i czemu wogóle chcesz wyjechać, źle Ci tu? napisz bo sumie nie kapuje. Zostawić wszystko, znajomych rodzinę. Jedziesz z kompanką mniemam że dziewczyna, ale tak na zawsze? Odezwij sie jesli nie na forum to jest mój mail [email] rownież sie pisze przez "ż");P
no już sie nie wymadrzaj:P
Hola mam dokladnie ten sam problem tzn wybieram sie do Malagi do pracy na miesiac. Lece z kolezanka do 18 czerwca i szukam mieszkania i pracy. Jesli jest ktos kto chcialby sie zabrac razem z nami albo ktos kto juz tam jest i chce wynajac piso compartido to jestesmy chetne :) Wszelki kontakt na mail [email] lub na [gg] :D Un besito :*
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa