Praca Gran Canaria

Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna
Do Obstacle - wkoncu jedyna osoba zrozumiala o co mi tak naprawde chodzilo.Juz myslalam,ze wszyscy beda tylko "naskakiwac".
Swoja droga to dlugi topic powstal..
hehe..nie wiedzialam ze ten temat moze wywolac az tyle emocji..;]
no ja hiszpanski znam dobrze, tylko chodzilo mi bardziej o jakies posrednictwa pracy czy moze ktos zna, ale w sumie z tego co widze to pewnie nawet w ciemno mozna pojechac, tym bardziej ze w sezonie nie powinno brakowac miejsc na kelnerki czy barmanki(bo ja chcialabym tak pracowac).
tylko moze ktos moglby mi powiedziec jak moglabym znalezc mieszkanie? moze jakas strona internetowa? pozdrawiam:)
www.compartepiso.com
www.campusanuncios.com
www.habitamos.com
www.easypiso.com
dzieki;)
kiedy planujesz taki wyjazd??szukasz moze jakiejs ekipy; ja z checia bym wyjechala!!
ja myslalam zeby wyjechac tak na poczatku lipca, np.na 2 miesiace
no przydalby sie ktos, bo niestety moi znajomi nie znaja jezyka i oczywiscie jak polowa Polski wybieraja sie do Anglii:/..a wiadomo ze samej to strach jechac;)
jakby co to pisz: [email]
moze ktos jeszcze chcialby jechac na kanary? ;)
a moze jest ktos jeszcze chętny na taki wyjazd odzywajcie sie!!!
Hej. My mamy ekipę około 6 osób (3 kobiety i 3 mężczyzn :) ). Chcemy się wybrać na Gran Canarię początkiem lipca. Niestety nikt z nas nie zna hiszpańskiego, ale mamy nadzieję na znalezienie pracy, ponieważ koleżanki były tam dwa lata temu i bez problemu znalazły ze znajomością tylko angielskiego. Planujemy dojechać do Lipska i stamtąd linią airberlin dolecieć na Gran Canari. Mniej więcej też mamy namiary na mieszkanie. Jakby tylko ktoś napisał tak realnie czy jest szansa na pracę, bo dyskurs widzę tu ogranicza się do kłótni kto mieszka a kto nie mieszka na "Wyspach", oraz na wytykaniu błędów ortograficznych, a chcialibyśmy dowiedzieć się czegoś konkretnego :) Z góry dzieki za info.
a macie moze miejsce dla jeszcze jednej osoby;]?
Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia