lotnisko w maladze

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Proszę o informację jak dostać się z huelvy do malagi. A pożniej z dworca autobusowego na lotnisko. Czy jeździ może jakiś autobus na lotnisko (jaki koszt i ile się jedzie), no chyba że jest to blisko i można się przejść.Z góry dzięki za info. Pozdrawiam.
W Maladze z dworca autobusowego okolo 10-15 min TAXI - tanio okolo 6 €
Autobusem okolo 30 min. Pozdrowionka.
Autobus z dworca na lotnisko jezdzi co godzine, bodajze od piątej czy szóstej rano. Bilet - 1 euro, a o przystanek lepiej zapytać w informacji, jest za wszystkimi peronami autobusowymi, troche schowany.
Inne pytanie. Wiem, ze w Maladze zamykają dworzec na noc, a że będę musiała przyjechać w nocy do Malagi (również na lotnisko) - pytanie - czy można przenocować gdzies blisko dworca albo w centrum, ale w miarę tanio?
Eh tez mam ten problem bo do Malagi przylatuje nad ranem a pierwszy autobus jest o 6:30 a ostatni zdaje mi sie ze o polnocy. Jedyne co mi pozostaje to koczowac na lotnisku te 4 godziny, bo taksowki (kurs nocny) ponoc sa strasznie drogie... Pozdrawiam
Jeżeli znacie numery autobusów na lotnisko to proszę podajcie. Dzięki. Pozdrawiam.
z dworca autobusowego w maladze na lotnisko jeździ autobus 19

http://www.malaga-airport-guide.com/Airport-Bus.html
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia