Ibiza-praca

Temat przeniesiony do archwium.
Wybieram sie w wakacje na Ibize do pracy. Czy sa duze szanse na znalezienie jakies pracy bez znajomosci hiszpanskiego? Czy zna ktos moze jakies linki, na ktorych mozna szukac pracy lub mieszkania?
przy rurze zawsze jest praca.

xDDDD
Hehe...dzieki za rade, ale akurat nie skorzystam ;)
bez komentarza co do wpisu 'icaro'...
jaaa myślę, że bez języka to niebardzo. chociaż zalezy pewnie jaka praca. bo jak np.w jakimś wypasionym hotelu to na pewno trzeba znać hiszpański a jak,np. do zbierania pomarańczy to nie :) ale wątpie że chcesz jechać do zbierania cytrusów w takim upale :]
trzeba mieć też siły na zabawe :D
powiem tak, nie znam w ogole hiszpańskiego i mam 17 lat :) wlasnie wypelniam formularz od ekipy sprzatajacej prywatne rezydecje na ibizie wiecej tu: http://www.balearic-jobs.com/asp/mb/forum_posts.asp?TID=3608
moich kumpli przyjeli do Invisa Cala Blanca (taki hotel ;) ale dla mnie zabraklo miejsc.. tez nie umieja nic po hiszpańsku a udało sie.
zbieranie owoców odpada ;)
spróbuj
przyjeli?? i juz pracuja na miejscu?? :)

Is A Photo Required From The Candidate : Yes
Is A CV/Resume Required From The Candidate : Yes
Language Skills Required :
Spanish : Not Required
English : Conversational
French : Not Required
German : Not Required
Other Langugage : None

do "firmy" ktora nie podaje swojego adresu,kontaktu etc. nigdy sie nie wysyla zadnego C.V.

witam czy ktos zna jakies stronki adresy asgencji rekrutacyjnych gdzie mozna sie zarejestrowac o prace na hoszpanie majorke lub ibize bede wdzieczny znam komunikatywnie angielski nie znam hiszpanskiego a chcialbym pojechac
[email]
No coz - sezon sie zbliza i co chwile pojawia sie debilny post odnosnie pracy. liczycie na to, ze bedac w Polsce mozecie sobie zaklepac prace, mieszkanie itp. ?

Jestescie w wielkim bledzie. Musicie zaryzykowac, wziasc ze soba duuuuzo pieniedzy( tym bardziej jesli planujecie uderzyc na ibize)i miec zabokoowany bilet w obie strony ;) Tak na wszelki wypadek, gdyby sie nie udalo.
no to chyba warto przynajmniej spróbować i szukac póki jestesmy w polsce a potem jakby nie wyszlo to szukac na miejscu, no ale 'ja jestem maly, glupi i niedoswiadczony i co ja moge o tym wiedziec'
no i wlasnie, trzeba byc zabezpieczony 'jakby sie nie udało'

wypełniłem jedynie formularz, cos w rodzaju testu, nie wyslalem CV
nie wiem czy jestes maly glupi i niedoswiadczony.nie do mnie nalzey ocena danej osoby.z pewnoscia nierozsadny i wierzacy w jakies "magiczne firmy" ktore wszystko zalatwia.
+++++++++++++++
no to chyba warto przynajmniej spróbować i szukac póki jestesmy w polsce

++++++++++++++
to samo co fiorek:
Jestescie w wielkim bledzie. Musicie zaryzykowac, wziasc ze soba duuuuzo pieniedzy( tym bardziej jesli planujecie uderzyc na ibize)i miec zabokoowany bilet w obie strony ;) Tak na wszelki wypadek, gdyby sie nie udalo.
pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie