super okazja-mieszkanie w walencji

Temat przeniesiony do archwium.
sluchajcie mam super oferte dla osob szukajacych mieszkania w Walencji. obecnie mieszkam w Walencji, ale w lipcu wracam do Polski, mieszkam teraz w bardzo ladnym mieszkaniu.mam naprawde wielki pokoj i lokalizacja jest swietna.szukam kogos kto chcialby zamieszkac w moim pokoju, ale tylko od 10 lipca do konca miesiaca. cena tez jest niewielka, biorac pod uwage lokalizacje oraz goracy okres wakacyjny jaki sie zbliza. zainteresowanych prosze o kontakt. pa
"sluchajcie mam super oferte dla osob szukajacych mieszkania w Walencji." "szukam kogos kto chcialby zamieszkac w moim pokoju, ale tylko od 10 lipca do konca miesiaca"

"Czyli - zapłaciłam za mieszkanie do końca lipca, ale muszę wrócić wcześniej do Polski (dokładnie 10 lipca), w związku z czym przepadnie mi kasa i chciałabym ja jakoś odzyskać..."

ej, ludu, trochę szczerości....
to mieszkanie - czy pokój ?
"cena tez jest niewielka, biorac pod uwage lokalizacje oraz goracy okres wakacyjny"
nie bEdE zgadywaL ...
skoro nie potrzebujesz mieszkania ani pokoju, to po co sie udzielasz na forum, a prawda jest taka ze w sierpniu wracam do Walencji i rzeczywiscie pokoj bedzie stal pusty, a wiem, ze duzo osob poszukuje jakiegos lokum
mozesz zgadywac, biarac pod uwage ze pokoj jest 2-osobowy, milego obliczania:)

ludzie to naprawde super okazja!!!!
valenciana, co porabiasz w Walencji? Miasto jest ladne?
ja szukam mieszkania w Hiszpanii ale jeszcze nie jestem pewna gdzie...bardzo chętnie jednak dowiedziałabym się ile kosztuje ten pokój:) oto mój mail [email]
studiuje, poznaje ludzi, a co do miasta, to ogolem rzecz biorac jest super:)
juz wysylam szczegoly
erazmus?
tak.a ty co sie tak dopytujesz?
Bo jestem ciekawa na jakiej zasadzie tam studiujesz, mila jestes bardzo...
przepraszam, ale mam zly dzien:(
jezeli chcesz sie dowiedziec czegokolwiek na temat erazmusa, to podaj mi swojego maila albo gg i wtedy moge opowiedziec ci wiecej, badz jak wolisz pytaj to ci odpowiem na forum:)
[email] , proszę przeslij mi także dokładne informacje! Pozdrawiam
juz wysylam:)
:-0
nie ma takiej prostej rzeczy
Zeby nie jej moZna byLo skompilikowac
- tylko nie podawaj swego Emaila .
o co ci chodzi? naprawde nie mam pojecia czego ty chcesz
czesc, jesli oferta jest jeszcze aktualna to tez prosze o szczegoly - [email]
Hej! wybieram sie do Walencji 4 lipca, na praktyki z IAESTE, czy twoja oferta jest aktualna? Chciałabym również trochę więcej wiedzieć o tym mieście jak będziesz miała chwile skontaktuj sie ze mną - [email]
hej! skoro tak chetnie rozdajesz informacje na temat swojego pobytu w Walencji to ja tez bym poprosila o nie : ) od wrzesnia rozpoczynam studia w Walencji w ramnach erazmusa tak wiec chetnie dowiem sie doslownie wszystkiego zarowno dotyczacego samego trubu studiowania jak i pomocy w poszukiwaniu mieszkania (dla trzech osob). czekam na jakies info pod mailem [email]
naprawdE nie chcesz siE bawic w zgadywanie ???

to napisz o co Tobie chodzi,
co oferujesz , podaj kontakt
niekoniecznie explicite
a np valenciana (maLpka) dominium 'kropka' com

pozdr.
Hola! Czy Twoja oferta jest nadal aktualna?? Jeśli tak napisz mi prosze szczegoly na maila [email] Przede wszystkim czy w pokoju moga mieszkac dwie osoby, jaka jest cena, gdzie sie ono znajduje i kto jeszcze w nim mieszka. Dzieki z gory i pozdrawiam.
Jeśli oferta jest jeszcze aktualna to prosimy o informacje:
[email] Pozdrawiamy:)
szukam pilnie pokoju w Valencii, czy ktos zna moze kogos kto wynajmuje pokoje lub mieszkania mam namysli dobra agencje albo kogos kto sie tym zajmuje, obecnie jestem w Madrycie do czasu kiedy nie znjade czegos w Valencii, a boje sie jechac na slepo... thx za wszelkie info. peas!
jestem zainteresowana czy moglbys mi udzielic glebszych informacjii np. jaka cena i gdzie dokladnie sie znajduje to mieszkanie! thx czekam na odp. peas
Informacja o mieszkaniu jest z zeszłego roku, więc pewnie już nieaktulane ;)
dobre...:)
Oj wiesz, człek poddenerwowany to na daty nie patrzy :)
mieszkam w Valencji przynajmniej do końca czerwca.
jeśli ktoś szuka mieszkania lub pokoju mogę być pośrednikiem :)

mój mail:
mkrup (at) o2.pl
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia