witajcie,
w sierpniu wybieram się na rok do Barcelony na Erazmusa i wdzieczna bylabym za jakiekolwiek porady, pomoc dot. mieszkania i chetnie sie skontaktuje z kims kto tez sie wybiera na Universidad de Barcelona.
pozdrawiam:-)
znajdziesz ogLoszenia na tablicach na dziedzincach /patios uniwerku
lub na np www.loQuo.com
pierwsze dni/noce moZe w hostalu,
a moZe znajdziesz bratniA duszE na tym - lub innym - 'hiszpanskim'lub 'polonijnym' forum
wlasnie..tu duzo osob jedzie tam... ja niestety jeszcze nei w tym roku..A z jakiej uczelni jedziesz i na co?a moze w ogole moglabys mi pomoc i odezwac sie na [gg] :) un saludo
niechta
04 paź 2007
no właśnie tez wybieram sie do Barcelony na studia i szukam mieszkania od zaraz, najlepiej tanio, fajnie i z ludźmi, proszę o wszelkie info
AleksandraJaworska
04 paź 2007
takiego mieszkania to kazdy szuka... ;D
kluiverta
28 paź 2007
hola. pozwole sobie odswiezyc temat, gdyz w lutym lece studiowac na UAB. jesli znajdzie sie ktos to tez leci na drugi semestr to czekam na kontakt: [email]
saluts
IzaSkolimowska
16 wrz 2008
hola,
ja w tym roku ez jestem na erazmusie w barcelonie, jak na razie na pol roku, mam nadzieje ze przedluze :) juz jstem w bcn, wiec jakbys chciala sie spotkac, pogadac, czegos sie dowiedziec, to napisz maila, albo zadzwon: [email] [tel], bss
joanna_puk
25 mar 2010
A w tym roku ktoś się wybiera na erazmusa do Barcelony (semestr zimowy)? :)
Bas.s
05 kwi 2010
Masz na myśli 1szy sem. roku akademickiego 2010/2011? Jeśli tak, to ja się wybieram. I zaczynam się bać! Zupełnie nie wiem jak się za to wszystko zabrać :)