szukam pracy Madryt/Alcala de Hernes

Temat przeniesiony do archwium.
Hola!
Mam na imie Ania 21 lat , jestem studentka ekonomi i biznesu.Poszukuje pracy na wakacje . Jezyk Hiszpanski dopiero poznaje , ale posiadam dobra znajomosc angielskiego . Mam doswiadczenie w pracy biurowej z Polski . Podczas pol-rocznego pobytu w USA pracowalam jako kelnerka na Manhatanie , a takze babysitter/housekeeper . Zdobylam doswiadczenie oraz podszkolilam jezyk opiekujac sie domem i dziecmi w anglo-jezycznej rodzinie . Interesuje mnie jakakolwiek praca, od pakowacza, sprzatania, opieki nad dziecmi itp po sekretarke w biurze;).
Jezeli ktokolwiek ma jakies informacje lub moglby mi jakos pomoc , bylabym ogromnie wdzieczna :)

moj kontakt to
email [email]
tel. 6[tel]

z gory dziekuje za info:)
Hola :)
Fajnie ze chcesz echac do Madrytu za pracą :) śliczne miasto,niestety nie chce Cię zniechęcać ale ja obecnie jestem w Madrycie kilka tygodni i nie mam pracy tak sie składa ze wakacje to martwy sezon na sprzatanie ciężko coś złapac bo wszyscy powyjezdzali na wakacje nad morze a do baru na camarero albo jakaś pomoc tez ciezko bo trzeba miec tarjete na ktora czeka sie minimum 6 miesiecy jak nie wiecej ... oj tak sama szukam ale widze ze chyba nic z tego straszny wyscig szczurow naprawde :/ mnustwo ludzi sie najechalo ja juz trace nadzieje i powoli wyciagam walizki ale nie zaluje ze przyjechalam przynjamniej zobaczylam co i jak warto zobaczyc Madryd :) za rok tez planuje uderzyc do Hiszpani jak do Madrytu to prace bede jeszcze na wiosne w Pl załatwiała albo pojade gdzies nam morze tam jest duzo łatwiej o prace mam znajmoych w Alicante i w Barcelonie sa zadowoleni maja prace jako kelnerzy podobnoc napiwki sa hohoho teraz troche mi szkoda ze z nimi nie pojechalam no ale zawsze ciaglo mnie do Madrytu :) bzuka pozdrawiam papap :*

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa