darmowa nauka hispzanskiego w Andaluzji?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Czy ktos moze slyszal o darmowych (sponsorowanych przez UE) lekcjach hiszpanskiego dla obcokrajowcow? Wiem ze w Madrycie mozna znalesc takie szkoly, ale jesli chodzi o Andaluzje, dokladnie Jerez albo okolice? Jesli ktos ma info na ten temat, bylabym wdzieczna o pomoc. Lekcje hiszpanskiego so bardzo drogie z tego co widze w Hiszpanii, a podobno mozna skozystac wykorzystujac to wsparcie z UE. Lekcje refundowane to english-spanish, szukalam na stronach ambasady ale nie ma nic :(
Rozejżyj się również za szkołą, w której dają lekcje j. polskiego (niekoniecznie darmowe). Język polski czasami też się przydaje.
HAHAHAHA!! I kto to mówi!! RozejŻyj się za słownikiem ortograficznym :D:D:D
Kto to mówi?!
Agniechahaha*110, DZIĘKI!
Szydercza krytyka mobilizuje najbardziej.
Popytaj na uniwersytetach , ale takie polsko-hiszpanskie to ciezko, przewaznie sa angielsko-hiszpanskie. Mozesz sprobowac rowniez u polskich parafiach , czesto tam organziuja. Tutaj w andaluzji tylko ze w okolicach huelva ksiadz czesto organizowal takie kursy. Ale uczyl nas hiszpan nic nie mowil po polsku, na poczatku bylo ciezko ale tylko na poczatku
o rany ja chyba tez musze isc na kurs polskiego.... sorki za literowki ale nie lubie pisac na klawiaturze w laptopie
pozdrawiam
kaska
poszukaj okolicznego odpowiednika polskiego domu kultury ( Arte y Cultura) tam zwykle sa organizowane cursy dla obcokrajowcow bezplatne lub za symboliczna oplate bo sa dotowane.

Pozdrowionka
szukaj po tkza AYUTAMIENTOS ,ja chodzilam na darmowy kurs pod Madrytem MAjadaonda nazywa się miejscowość.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego