Studia w Barcelonie lub okolicach

Temat przeniesiony do archwium.
Wiatam wszystkich! Mam pytanie czy ktoś może studiował w Hiszpanii ( niekoniecznie w Barcelonie choć akurat chodzi mi o to miasto ) Nie chodzi mi o wymiane Socrates / Erasmus tylko na wlasna reke. W tym roku koncze licencjat z ekonomii ze specjalnoscia turystyki i chcialam isc na magisterke do Hiszpanii choc wolalabym zasiegnac waszych porad poniewaz podejrzewam ze nie jedna polka czy polak studiuje na tamtejszych uniwerkach. Interesuje mnie wszystko zwiazane ze studiowaniem tam ( koszt studiów Master ) i czy jest trudno. Zaznaczam , ze hiszpanski znam wystarczajaco dobrze zeby zrozumiec wyklady i dogadac sie z ludzmi, niestety nie " parlo catala " ;-) Ale po francusku dość dobrze też gadam , angielski raczej słabo choć mogłabym podszkolic ! Jesli obronilabym sie w czerwcu to kiedy musialabym zlozyc tam papiery ? Czy ktos wie ? I jakie papiery są potrzebne
ja teraz od przyszlego roku bede sie przenosic tam. co do informacji to wszystko masz na stronka UB y UAB zaleznie gdzie chcesz isc. A poza tym zawsze mozesz tam napisac. odpisuja.. srednio.tzn nie dowiedziala msie za duzo nowych rzeczy:P
skladac na nowy rok trzeba zazwyczaj w lipcu. a koszt chyba na master jesttak samo - 9,97 eur za ECTS
Dzieki za info! Przeglądałam już kiedyś stronki tamtejszych uniwerków ale wiesz jak to jest , chciałam zaczerpnąć wiedzy od Polaków , którzy tam studiowali, studiują lub studiować zamierzają. A to powiedz mi jesli mozesz ile tak przecietnie wyjdzie za rok studiów Mastera ( wiem że w zależności od kierunków ale tak w przybliżeniu jaki to koszt) Napiszę pewnie do nich jak już bedzie się zbliżał koniec 2 semestru ale nadal czekam na wasze informacje BUZIACZKI ;-)