Wyjazd do Spain + samochód

Temat przeniesiony do archwium.
Ola,

Tak sobie ciągle myśle o wypadzie do spain, i tak mnie ciągnie i ciągnie i chyba naciągnie aby wyjechać po sesji na tydzień.

Tak się rozglądałem po biurach itp .. i poprostu jedno wielkie zdzierstwo i zero atrakcji :) no chyba że zapłącisz min. 2000 zł za TYDZIEŃ i jesteś uwiązany od grafików.

Więc idąc w ślady znajomego myśle o czymś takim że:

1. Lece samolotem z Wawy do Barcelony cena to max 500 zł z DUŻYM zapasem zapasem bo z SIWSS bez opłąt lot. 177 zł :)

2. W barcelonie czeka na mnie samochód pod lotniskiem :) cena max 400/450 zł na 6 dni

3. Robie w tym czasie trase 2000km od Barcelony po Valencję do Sevilli i powrót przez granadę itp :) cena w obie strony liczona na GPS to jakieś 650 zł z uwzgldnionymi opł Autostrad i licząc paliwo 1,3 Euro :) teraz jest chyba 1,1 :)

No i ewentaulne ze 2 noclegi 150/200 zł - no bo wiadomo można się ze 3 razy w samochodzie kimnąć w końću tam ciepło :) zresztą kto by spał - dlatego lubie taki wyjazd he he ...

Reasumując - cena GDYBY JECHAŁO ZE 3/4 OSOBY ... to 400 zł za Samolot + ta reszta dzielona na 4

W sumie za niecałe 1000 zł mamy tydzień pobytu w spain z włąsnym samochodem i zwiedzając naprawde kawał kontynentu :)

Co o tym myślicie :)

Jedyny ból to chyba znaleźć te 2-3 osoby :) he he
Zresztą jak by jechało ze 3/4 osoby to zamiast dawać 400z 3/4 za smaolot można z PL pojechać moge i tu samochód wynając ... było by w sumie jeszcze taniej he he :p

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia