No właśnie "powodzenia" fajnie by było gdyby się jacyś fajni ludzie znaleźli :) jak pisałęm, tak czy siak pojade .... tylko np do samej Valencji i barcelony. Natomiast z ekipą raźniej i w tej samej cenie mamy fajną wyprawę.
Tak wstępnie jak sobie popatrzyłęm na mape i mój GPS to wyglądało by to tak(numerki to dni) :
1. Przylot dzień i Noc w Barcelonie, więc dobrze by było polecieć jakimś lotem co jest w miare wcześnie :)
2. Wyjazd z Barcelony - To będzie dzień na dojazd do sevilli - cały dzionek w Samochodzie bo to 1000km. Dojazd do Sevill. + noc
3. Cały dzionek w Sevilli + Noc
4. "Rano" wyjazd do Gibralty - PRZEZ Cadiz czyli wpadniemy na Santa Sebastian :) :) :). Dojerzczamy w południe i cały dzionek i noc w Gibralta
5. Wyjazd do Granady lub Almeri (nad morzem) a po drodze wpadamy do Malagi (i granady jeśli jednak do almeri). Tak samo dojerzdzamy spobie jak tam nam pasuje południe/ po południu i reszta dnia rubta co chceta o nocy nie wspomnę he he he :p
6. No i czas wracać na północ. Dłuższa jazda ale nie tak jak w 2 dzień. Do Valencjii gdzie mamy dla siebie wieczór i noc i kolejny dzień przed wyjazdem na lotnisko
7. Ostatnie godziny w Valencji i w zależności od tego o któej Samolot, powrót do Gerony
No albo + jeszcze 1 dzień i posiedzieć jeszczechwile w Valencji albo pojechać jeszce do Barcelony na cały dzień :) ....
Wszystko można pozmieniać ale chyba to optymalna trasa :)
Wychodzi cały tydzień a wynajem auta 6 dni .... na 7 dni to dosłownie 10Euro więcej
Całą trasa to prawie 2500 km ... 200 l Paliwa :) itp ...
Licząc wszystko Bilet lotniczy, Paliwo, Wynajem, i 5 Noclegów wszystko z zapasem wyszło RÓWNE 1000 zł :) :) no i coś dla siebie :) Jedzenia na tydzień do plecaka he he he :p
Myślę, że 1000 zł za taki wypad to bardzo bardzo małe pieniędze. Znalazłem nawet hostel gdzie za 2 osobowy pokój 55 zł :) A nie wspomnę że w biurach podróży Last minute tylko na weekend to min. 1200 zł :)