NASZA KLASA VALENCIA

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Wszystkich!!!!Zostalo zalozone konto na www.nasza-klasa.pl LUDZIE MIESZKAJACY W VALENCII SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO DODANIA SIE JAKO ZNAJOMY

POZDRAWIAM SERDECZNIE
i jak sie zalogujesz(po godzinie),chcesz wejsc na strone(nastepna godzina),obejrzec kto jest(nastepna godzina) to .. milej zabawy.

A następnie osiemdziesiąt siedem osób, których nie znasz (nie pamiętasz/pamiętasz, ale nie lubisz/być może przypomniałabyś sobie gdyby zamiast zdjęcia swojego dziecka wstawili swoje zdjęcie) zaprosi Cię do swoich znajomych i zada sakramentale pytanie:
CZEŚĆ, CO SŁYCHAĆ :D:D:D
Jasne:/ .... szkoda czasu na glupoty!!! po co gdziekolwiek indziej zagladac, lepiej miec klapki na oczach:)
jest grupa Walencja i 5 grup Valencia
?
dobrze ze nie mieszkam w V.
:)
Ooo, przeciwnie, Moja Droga, portal Nasza Klasa zafascynował mnie do tego stopnia, że zaczęłam pilnie studiować literaturę z zakresu socjologii i psychologii tłumu. Powiedziałabym więc, że otworzył mi oczy :)
No dokładnie - pobyt tam okazał się bardzo edukującym doświadczeniem :D człowiek z miejsca jeszcze bardziej docenia to co ma (czyt. autentycznych przyjaciół, których ma wokoło i których naprawdę obchodzi). Odkąd zrobiłam sign-out mam znów więcej czasu na pożyteczniejsze rzeczy ;) i generalnie jestem znów jakaś taka szczęśliwsza :) hehe..
Do wszystkiego trzeba podchodzić chłodno i selektywnie:)
Ja dzięki temu portalowi odnalazłam sporo kuzynów, których dawno nie widziałam lub nie wiedziałam o ich istnieniu, to nie znaczy jednak, że będziemy odtąd superrodzinką, ale dobrze wiedzieć, co się z kim dzieje i że dochodzą nowe osóbki do rodziny
Fakt portal "chodzi anemicznie",ale ja tez dzieki niemu znalazlam wielu znajomych z którymi jakos tak kontakt kiedys sie urwal,a teraz znowu zaczelismy sie kontaktowac.Jak dla mnie jest ok.Znalazlam kuzynki które kiedys sie rozjechaly po swiecie,i tak jak powiedziala BeaI,nie bedzie to super kontakt,ale w koñcu to ta sama krew,nie?
kiepsko hodzi bo mojego hófca pracy ni ma.
ani ziutkalewejreki ni ma,ani jackawale6butelekdziennie tyz ni ma.pewnie hlopaki dyrektorami zostaly(albo poslami samoobrony) i po co im te naszeklasy.
icaro,uwazam to za kiepski zart,przeciez Ty madrzejszy facet jestes.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie