HISZPANIA NOWE ŻYCIE

Temat przeniesiony do archwium.
hOLA! Szukam dziewczyny, która tak jak ja chciałaby zacząć życie w Hiszpanii...Nie wiem na jak długo, ale na pewno chcę spróbować..wstępnie myślę o okolicach Barcelony lub Majorce, bo te tereny znam najlepiej :-) Trudno jest samemu, dlatego towarzystwo mile widziane :-) Mam 26 lat. Jeśli myślisz podobnie jak ja, kochasz hiszpański i chciałabyś zacząć nowe życie- napisz [gg] :-))
ech, rozmarzylam się:) w tym momencie ograniczaja mnie 2 rzeczy - niewielka znajomośc języka i brak kasy, aby to nowe życie jakoś rozpocząć.. Gdyby nie to z miejsca bym z Tobą jechala:) nic to, języka się ucze a oszczedzać mogę zacząć:) w kazdym razie życze powodzenia i napisz jak już ci się uda:) pozdrawiam!
ostatnio tez mialam takie mysli,zeby wyjechac..bo ludzie na południu sa o wiele przyjaźniejsi od nas,nie budują murów itd..
mnie tutaj trzymaja studia..ale po ukonczeniu studiow chcialam wyjechac..zobaczyc jak to jest;)
powodzenia..napisz potem;)
ludzie z poludnia niestety zaczna budowac mury, zostali zmuszenie przez niekontrolowany naplyw cudzoziemcow, bardzo sie tu wszystko zmienia,to nie jest ta sama Hiszpania co przed laty, euro i Zapatero zabijaja powoli ten kraj

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia