mapa Malagi

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie: czy ktoś wie gdzie w Polsce mogłabym kupić mapę Malagi??
wymiekam na takie pytania, to po to siedzisz przy komputerze z dostepem do internetu, zeby takie pytania zadawac, czy lenistwo bierze gore?
tak, lenistwo bierze górę, na pewno zaraz z tego ogromnego lenistwa kogoś poproszę o to żeby mi taką mapę kupił i dostarczył do domu... a tak na poważnie to szukam mapy w kilku miejscach jednocześnie. Nie rozumiem dlaczego moje pytanie cie tak rozdrażniło.
Mapę Malagi w Polsce kupisz przez internet w hiszpańskiej księgarni wysyłkowej. Wpisz w google słowa "malaga callejero librería".
Agniecha110 wielkie dzięki za pomoc :)znalazłam jakąś mapę Malagi na Allegro ale to nie do konca to czego szukam. Zaraz zajrzę do hiszpańskiej księgarni wysyłkowej. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc :)))
Upewniej się tylko czy wysyłają za granicę :)
a potrzebujesz mape calej Malagi czy taki plan miasta, bo jesli plan to dostaniesz go na miejscu w informacji turystycznej jesli sie tam wybierasz oczywiscie. Ale jesli chcesz to moge popytac na miejscu bo dzisiaj bede w Maladze czy cos takiego maja.
Farfalinka,
przepraszam ze dopiero dzisiaj sie odzywam ale przez kilka dni tu nie zagladalam.Wielkie dzieki za to ze chcialas pomoc :))) tak,wybieram sie do Malagi a poniewaz nigdy tam nie bylam mapa jest niezbedna. Chyba plan miasta by wystarczyl.Kiedyś rozmawialysmy na gadu-gadu.Czy moglabym sie do Ciebie na gg odezwac?? mam kilka pytan dotyczacych Malagi:))) jeszcze raz dzieki za pomoc:))

pozdrawiam
OK NIE MA sprawy moj nr [gg] :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia