Praca w wakacje 2009 w HISZPANII

Temat przeniesiony do archwium.
61-81 z 81
| następna
witam wszystkich!
Jadę do Hiszpanii do pracy na wakacje. Kończę pracę początkiem września. Potem chciałabym jeszcze gdzieś się załapać na cały wrzesień: albo na jakieś zbiory albo na coś innego. Jeśli ktoś z Was będzie wtedy gdzieś w Hiszpanii (okolice Barcelony)i będzie wiedział o jakichś wolnych miejscach przy zbiorach proszę o kontakt. Ponadto szukam osób, które mieszkają w Barcelonie i które zgodziłyby się przenocować mnie 1-2 noce w dniach 1-3 września.(chcialabym zwiedzic miasto). Mogę zapłacić za nocleg (proszę podać cene). Ponadto chętnie nawiąże kontakt z osobami, które będą pracować w okolicach Girony (Costa Brava) w okresie wakacyjnym. Jadę sama, więc miło byłoby mieć jakąś bratnią duszę w pobliżu w razie czego :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
aaa....z tego wszystkiego zapomniałam podać adres e-mail. Oto on: [email] Jeśli ktoś będzie chciał nawiązać kontakt, zapraszam:)
26.06.2009 jadę samochodem do Hiszpanii, region Costa Brava, mogę zabrać dwie osoby. Wracam 12.07.2009. Koszt 120 EUR w obie strony. Zapraszam
Mirenka,moze napisz nowy watek z odpowiednim tytulem.
albo
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=204
http://www.forum.poznajhiszpanie.pl/viewforum.php?f=24
itp
i podaj kontakt, bo na tym forum nie ma (?) prywtnych wiadomosci

pozdr
Cześć, jeśli ktoś jest 100% zdecydowany na wyjazd do Hiszpanii(Playa de Aro) to prosiłabym o kontakt: [email] . Wyjezdzam do pracy i szukam osoby/osób które są chętne do wspólnego wynajowania mieszkania od lipca, zaczęłam już przeglądać oferty ale dobrze by bylo zgrać się w pare osób żeby trochę zawęzić kryteria poszukiwania:)
Dziękuję, kontakt to: [gg] lub email [email]
Witam ,nie ja posuzukuje pracy i mieszkania, ale moja 18letnia corka ktora obecnie jest w Hiszpanii, konkrtenie w Barcelonie i szuka pracy+mieszkania. Wyjechala do pracy jako au pair, ale pani chyba sie pomyliła bo raczej potrzebuje kogos 24h na dobe:) takze sorry, ale owszem zajecie sie dzieckiem, ale czas wolny rowniez, a moja corka od 2 tygodni zero czasu dla siebie:) Pranie sprzatnie gotowanie i dziecko:)
Takze pisze bo jestem ciekawa czy ma Pani juz jaies rozeznanie, w kwestii mieszkania czy pracy. Jesli tak prosze o podpowiedz gdzie i jak szukac:)
Pozdrawiam Anna M. [gg]
bede wzdzieczna za kazda porade:)
hej, planujemy wyjechac we dwójke do hiszpanii jakos we wrzesniu. czy jest ktos z takim samym zamiarem ? :) w kilka osob zawsze latwiej wynajac mieszkanie :) pozdr.
Witaj:

Mam podobny plan do ciebie, prawdopodobnie 22 czerwca, wyjeżdzam do Lloret de mar ( 70 km od Barcelony) w celu znalezienia pracy sezonowej i nauki języka hiszp.
Poszukuję 2 osób, które zrzucą się na paliwko, i ewentualnie współlokatorów na miejscu. Mam już dwie chętne osoby, jadące w podobnym kierunku,które chca sie ze mna zabrac,ktore znalazłem na stronach E - autostop. Miejscowość jest fajna tętniąca życiem, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów ze znalezieniem czegos fajnego, jeśli jestes zainteresowana proszę o kontakt tel.: 6[tel].
Pozdrawiam, Hubert
Hubert
Witaj:

Mam podobny plan do ciebie, prawdopodobnie 22 czerwca, wyjeżdzam do Lloret de mar ( 70 km od Barcelony) w celu znalezienia pracy sezonowej i nauki języka hiszp.
Poszukuję 2 osób, które zrzucą się na paliwko, i ewentualnie współlokatorów na miejscu. Mam już dwie chętne osoby, jadące w podobnym kierunku,które chca sie ze mna zabrac,ktore znalazłem na stronach E - autostop. Miejscowość jest fajna tętniąca życiem, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów ze znalezieniem czegos fajnego, jeśli jestes zainteresowana proszę o kontakt tel.: 6[tel].
Pozdrawiam, Hubert
Witaj:

Pozdrawiam, Hubert
Poszukuję 2-3 osoby chętne do wyjazdu do Hiszpanii w okolicach 22 czerwca. Jadę własnym samochodem, szukam osób chętnych do zrzucenia się na paliwko, i współlokatorów na miejscu. Miejscowość jest piękna tetniąca życiem, więc liczę, że ze znalezieniem pracy nie będzie problemu.
Powrót planuję pod koniec wakacji lub na początku września.
Osoby zainteresowane proszÄ™ o kontakt tel: 6[tel]

Pozdrawiam,
Hubert
czy możes napisac cos wiecej, jestem zainteresowana > moj email [email]
CZESC SZUKAM PRACY W BARCELONIE POSIADAM WSZYSTKIE DOKUMETY . PRACA JAKO POKOJOWKA OPIEKUNKA DO DZIECKA ,SPRZATNIE MIESZKAN ,BIUR ,RESTAURACIJ,PILNI mam referencje od hiszpanskiej rdziny KATAKT Na maill [email] pozdrawiam
czesc
mieszkamy w lloret 2 dziewczyny i chlopak szukamy jeszcze jednej wspolokatorki
jakby ktos byl chetny to piszcie na [email]
mieszkamy przy samej plazy
Wyjeżdzam samochodem w okolicach 25 czerwca do LLoret de mar (70 km od Barcelony).Jadę na 2 m-ce. Poszukuję osób które dorzucą się do paliwka, oraz współlokatorów na miejscu. tel:6[tel], gg - 11971063, Pozdrawiam, Hubert. Wyjazd z Wawy
Hej ;) ja tez planuje wyjechac z chlopakiem do hiszpanii i najprawdopodobniej do Valenci :) i tez uwazam ze lepiej i latwiej by bylo znalezc razem mieszkanko jakies ;) my planujemy wyjazd na wrzesien a Ty?? odpisz na maila [email] pozdrawiam.
88patrycja odezwij sie na maila ;)
Czesc,

Wszystkim osobom, ktore wybieraja sie w tym roku do pracy tutaj, chcialem uswiadomic, ze sytuacja na rynku pracy jest taka jak w Polsce 4-5 lat temu. Nie chce nikogo zniechecac, ale przyjrzyjcie sie przynajmniej portalom z ofertami pracy jak infojobs (najbardziej wymowna jest ilosc ofert wyslana na kazde z ogloszen...) - nawet jesli uda sie juz znalezc prace, to to co wam zaoferuja, jesli nie macie doswiadczenia, to 8[tel]e. za miesiac (i nie tyczy sie to tylko obcokrajowcow, poczytajcie sobie o "mileuristas"), przy czym koszty zycia to co najmniej ok. 800 euro... te trudnosci wynagradza slonce i usmiechnieci ludzie, przynajmniej tak jest w moim przypadku i tylko tym umiem wytlumaczyc, ze jestem tutaj juz 4 lata... :) konkluzja mojego postu - zanim tutaj przyjedziecie, zastanowcie sie czego poszukujecie, dobrze sie przygotujcie i poduczcie jezyka... (oczywiscie i tak potrzebne wam bedzie ogromne szczescie...)
Witam, ja również poszukuje osób chętnych na wyjazd do Hiszpanii na wakacje, razem raźniej ;)) jeżeli jest ktoś zainteresowany to niech pisze na [email] Pozdro!
Ja będę się kierować w stronę LLoret de Mar..
Osoby chętne proszę się odzywać na nr [gg] lub [email] :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-81 z 81
| następna

« 

Życie, praca, nauka