Jechac czy nie ?

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
Eee... jak Antonio zatrudnia Polaków to to zmienia postać rzeczy :)
miejmy nadzieje ze twój tata jak byl i jest zadowolony, tak i bedzie w dalszej przyszlosci ale...
Mamy rok 2009 i... (Agniecha 110 ;)
osoba która mówi, że Hiszpanie chcą zatrudniać Polaków
- niech wskaze jeszcze kilka-dziesiat-tysiecy takich Srs Antoniów + nastepne tysiace którzy beda zatrudniac nowych pracowników,
do których mogliby zwrócic sie inni forumowicze z tego watku.

pozdr
już jadę do Antonia na obiad! :D
Jedz!!! i ja zycze Ci wszystkiego najlepszego.Probuj, bo jak bedziesz opierac sie na kryzysie , na nie znajomosci jezyka etc - to nigdy niczego nowego nie poznasz i niczego sie nie nauczysz.Kryzys byl zawsze i bezrobocie tez tylko ze wczesniej nie robiono takiego szumu wokol.Jestem od 5 lat w Niemczech z zamiarem przeprowadzki do Alicante.I juz dzwoniono do mnie z 3 ofertami pracy w roznych dziedzinach.Jezyka mozna sie najlepiej nauczyc w danym kraju do ktorego sie wybieramy,wiec glowa do gory kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.
I do tutejszych rodakow - nie odbierajcie nadzieji bo jakos wiekszosc siedzi w hiszpani i jakos sobie radzi z kryzysem czy bez
A ver, a ver...

"bo jak bedziesz
>opierac sie na kryzysie , na nie znajomosci jezyka etc - to nigdy
>niczego nowego nie poznasz i niczego sie nie nauczysz"

Ok.
Ale mam pytanie: na czym wg ciebie NALEZY sie opierac w tym przypadku?
I jeszcze jedno: oprocz zyczen i pustego: "probuj" - co mozesz jej (im) zaoferowac?
Moze podziel sie tymi "ofertami", cyt: "I juz dzwoniono do mnie z 3 ofertami pracy w roznych
>dziedzinach." (ciekawe jakie te dziedziny? )

Salu2...

PS. Nie zycz nikomu....- dalej znasz...
Pamietaj, ze "swiat nalezy do ODWAZNYCH"-tak, a nie glupich (choc czesto mam watpliwosci...)
w Leal Trans (tam gdzie pracuje tata) pracują między innymi: bułgarzy, polacy, anglicy, niemiec, włosi i grek

tak że to może trochę głupie ale oni wszyscy są sopX .!!

i jak widać są jeszcze na świecie dobrzy ludzie ( w Hiszpanii)

PS. niee mówcie do mnie jak do dziewczynki .!! ja mam 22 lata .!!
i mentalność 13-latki, nie ujmując niczego inteligentnym 13-latkom..
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia