Chciałabym nawiązać kontakt z osobami które pracowaly bądź nadal pracują,mieszkają w San Bartolome...ja pracowałam tam trzy sezony od 2007roku, mam wielki sentyment do tego miejsca:) bardzo proszę o kontakt:)
Hejka:) a u kogo pracowałaś? a nadal wyjeżdżasz do Hiszpanii? ja w tym roku byłam w Moguer w sumie też fajne miasto ale ja kurcze mam sentyment do San Bartolome:) Pozdrawiam:)
zolondek
26 sie 2009
Pracowałam u Miguel Angel. mieszkałam w miasteczku, avenida andevalo 26. Byłam tam tylko 1 sezon.
gucia3
26 sie 2009
O to z tego co dobrze mi się kojarzy to pracowałaś u kuzyna tego szefa co ja byłam. A ja byłam u Manuela Martina Gomeza. I już nie wyjeżdżałaś tylko ten jeden raz?
zolondek
27 sie 2009
NIE, JUŻ NIE WYJEŻDZAŁAM. FAJNIE BYŁO,ALE NIE NA DŁUŻSZĄ METE. MOŻE MAMY WSPÓLNYCH ZNAJOMYCH? POZDRAWIAM.
gucia3
29 sie 2009
No nie wykluczone że mamy wspólnych znajomych:) Ja w sumie jeszcze bym wyjechała ale tak się złożyło że osoby z którymi jeździłam już zrezygnowały z wyjazdów a sama to nie zamierzam jechać bo niby można poznać fajnych ludzi ale nie ma to jak jechać z kimś kogo się zna bo wiadomo co można się po takiej osobie spodziewać a z tym nowo poznanymi za granicą to różnie bywa...a pracowały z Tobą jeszcze jakieś Polki? Pozdrawiam:)
zolondek
02 wrz 2009
pracowało ze mną ok 20 polek połowa została tam na stałe. Marlena,Magda Aneta,Majka,Anka.Beata i Lidka wyjechały do Barcelony.