Prawdopodobnie będę opiekowała się dwójką dzieci, chłopcem i dziwczynką 6 i 8 lat, ale to jeszcze nic pewnego. Wszystko zależy od rodziny, co prawda jest juz praktycznie zdecyodowana, zebym przyjechala na 3 misiące, ale zostalo jeszcze trochę czasu do wakacji także nie chcę zapeszać. Choć szczerze mówiąc naprawdę chciałabym tam bardzo pojechać, Marbella jest podobno przepiękna! Poza tym znajduje się niedaleko Malagi, takze czego chciec więcej:)
PS. fajnie że się odezwałaś;), rzeczywiście byłoby super spotkać się na miejscu. A iloma dziećmi bedziesz się opiekowała i ogólnie wybierasz się tam samolotem, czy autokarem, bo ja ostatnio stwierdziłam, ze chyba lepsza jest ta druga opcja. Po pierwsze jedziesz tam bez zadnych przesiadek, nie musisz sie martwic o kolejne nadawanie bagazu (np. w Monachium, gdzie zgubic sie nie jest trudno), po drugie często oczekiwanie na drugi lot siega prawie 5h ( wchodziłam juz na kilka stron i pytalam sie w biurze), po trzecie mozna poznac w trakcie podrozy ludzi, takze gdyby co nie bedzie sie samemu na miejscu i chyba ostatni punkt autokar jest po prostu tanszy:D a i na koniec podam moj e-mail, jak chcesz to pisz [email] :))