Zbiory truskawek 2011

Temat przeniesiony do archwium.
witam czy sa osoby które wybieraja sie w 2011 na zbiory ?
Tak ja zamierzam wyjechać na zbiory
a z jakiej miejscowosci jestes?i przez kogo jedziesz?
Z Wrocławia. Jak coś to pisz na [gg]
ja wybieram się pod koniec stycznia z dromadera
edytowany przez iga12: 20 gru 2010
a zapisywałas sie juz? to pewne ze jedziesz pod koniec stycznia?
pozdrawiam ewa
Cytat: Paulla22
Z Wrocławia. Jak coś to pisz na [gg]
Cytat: ewa33356
witam czy sa osoby które wybieraja sie w 2011 na zbiory ?

witam planuje wybrać się w 2011 na zbiory kilka ofert wybrałam i wysłałam formularze tylko niewiem czy ktoś odpowie albo zadzwoni.Czy może ktoś już był w zeszłym roku na zbiorach to ma pewne adresy pozdrawiam
Ja jadę z Dromadera na truskawki
Witam;) Zastanawiam sie z koleżanką czy się nie wybrać na zbiory truskawek z Dromadera, była któraś z was już? chciałam się dowiedzieć jakie są warunki, czy to nie jest żadne oszustwo? i jak to jest z opłatą za przejazd bo podobno to pracodawca z Hiszpanii opłaca przyjazd pracownika;)
Z dromadera sie nie opłaca jechać, musisz zapłacić pośrednikowi, a i tak nie wiesz, gdzie trafisz.Najlepiej uderzyc do WUP albo OHP , trzeba się dowiadywać, bo na dniach będą nabory.Jadąc z Ohp płacisz za podróż w jedną stronę.Poczytaj całe forum pełno tam informacji o zbiorach poczytasz , popytasz i sama zdecydujesz czy jechać czy nie :)
Dziękuje za informacje;)
ja wybieram sie w tym roku na zbiory truskawer za posrednictwem urzedu pracy
w DROMADERZE PLACI SIĘ KUPE KASY ZA WYJAZD , JAK JEDZIESZ PIERWSZY RAZ NA TRUSKAWKI TO NIE WIESZ CZY SIĘ SPRAWDZISZ CZY NIE , CZY DASZ RADĘ CZY NIE , I CZY CI SZEF PO TYGODNIU NIE PODZIĘKUJE ZA PRACE , ALE TO KAŻDEGO OSOBISTA SPRAWA , JA ZA KONTRAKTY ZAWSZE PŁACIŁAM OD 3[tel]ZŁ TAK ŻE , WOLĘ CZEKAĆ NA OFERTĘ Z URZĘDU PRACY
hej ja jadę z Primo, jeśli ktoś jeszcze się wybiera, proszę o kontakt :) zapisy są do końca stycznia z tego co mi wiadomo, a zapisana zostajesz w momencie wpłaty 300zł na konto. Resztę, czyli drugie 300zł wpłaca się w dniu wyjazdu w autokarze.
Witam, tez jestem zainteresowany pracą, lecz na okres wakacyjny. Czy ktos juz o tym myśli?jakies zapisy, pewne źródła? Chętnie bym sie do kogoś przyłączył, pochodze z podkarpacie.Czekam na odpowiedzi tutaj, bądź [gg] . Dominik
edytowany przez dczarnik: 26 sty 2011
mozna wiedziec z jakiego urzedu pracy jedziesz i kiedy
edytowany przez MARIUSZ37: 01 lut 2011
mozna wiedziec z jakiego urzedu pracy jedziesz i kiedy i czy w rzeszowie byl prowadzony taki nabur .
edytowany przez MARIUSZ37: 01 lut 2011
jedzie ktoś z Mielca albo z Rzeszowa na zbiór truskawek 2011 na prowincje huelva,palos de la frontera.pisać na emaila [email]
około 24 lutego jadę do hiszpanii busem.mogę zabrać osoby lub towar, również w miejsca po drodze(niemcy,francja).czekam na propozycje.email: [email]
ja tez sie wybieram
ja tez
kiedy jedziesz ewa
Cytat: aiha
ile lat jeżdzisz paulla22
Jak coś to pisz na [gg]
jesli ktoś jedzie pierwszy raz bedzie mu ciężko ale da rade bo musi
A czy jedzie ktoś z warszawy?? jest jeszcze nabór ludzi?? i gdzie się zgłosić w razie co najlepiej ?? :))
Witam.Na truskawki mozna jeszcze sie zapisac.Moje [gg] .
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie