Dentysta - seguridad social

Temat przeniesiony do archwium.
Jak wyglada sprawa wizyty u dentysty z karta seguridad social czy to cos kosztuje ?, ile?, gdzie isc ?, jak to wyglada w naglych wypadkach ? jesli ma ktos doswiadczenie w tym temacie prosze o pomoc, ja postaram sie opisac pozniej moje.
Moze zna ktos w barcy lub okolicach jakiegos taniego dentyste / kowala he he wszystko co w tym temacie moze byc pomocne
pozdrawiam
w publicznej służbie zdrowia możesz liczyć na wyrwanie (bezpłatne),
nie wiem czy od razu, czy według zapisów, za ileś dni.
Prywatnie np zadzwoń 93 289 39 00 CliDentArt ul. Floridablanca 77
może będzie Polka Pani dr
wypełnienie 30 euro , duże 50
publicznie to rzeznicy, wlasnie bylam jakies 3 tyg temu mialam zeba do wyrwania, wiec sie zapisalam bylam przekonana ze mnie na zdjecie wysle a ja mu mowie ze mam do wyrwania zeba i on od razu ze strzykawa wyskakuje i mi go usunal i chcial usunac jeszcze ''zeba sasiada" ktory jest ok jiji
o kurcze buhhhahhha to już wiadomo ze na dentyste nie ma co liczyć....
Cytat: freland
Prywatnie np zadzwoń 93 289 39 00 CliDentArt ul. Floridablanca 77
może będzie Polka Pani dr
wypełnienie 30 euro , duże 50
dla ew. przyszłych czytelników -
Polka , Pani dr , już tam nie pracuje,
wróciła do PL .
Chyba nic dziwnego - jak takie ceny miala...
Una_
żeby nie odbiegać za bardzo od tematu , jeśli masz namiary na dobry gabinet i lepsze ceny to daj,
dla ew. przyszłych czytelników - dobrze wiedzieć , może elhalcon, może ja skorzystam,
(choć zwykle odwiedzam dentystę w PL) nigdy nie mów nigdy
Cytat: Una_
Chyba nic dziwnego - jak takie ceny miala...

Una, chodzi Ci, że ceny miała wysokie więc splajtowała czy że miała tak niskie, że nie zarabiała na siebie? Bo wg mnie jej ceny są bardzo niskie porównując np. z cenami tego typu usług w innych częściach Hiszpanii. Są też niższe niż warszawskie (nie wiem ile kosztuje wypełnienie w innych dużych miastach w Polsce).
edytowany przez skara: 18 mar 2011
...tak niskie, oczywiscie.
Freland
Cytat:
jeśli masz namiary na dobry gabinet i lepsze ceny to daj,

Nie wiem, co masz na mysli...bo kazdy ocenia wg wlasnego kryterium...slowem "dobry" czy "lepszy"...
Ale jedno Ci powiem, ani takich ani nizszych w Madrycie nie widzalam...
---
Z drugiej strony nie mam potrzeby szukania akurat polskiej dentystki...
Znalam pare...ale jako "znajome", a nie zawodowo...
Nic wiec polecic w tym temacie nie moge...
---
Z emigrantow za najlepszych dentystow, jak slysze w okolicy, uwaza sie argentynczykow...
---
Kto tanio kupuje - dwa razy kupuje..................................... ;-)
Temat przeniesiony do archwium.