Praca w magazynie w Walencji przez Dromadera

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam osoby która chce wyjechać do pracy przez dromadera do pracy na magazynie sortowanie czosnku i cebuli.Może ktoś się orientuje jak jest obecnie z pracą w walencji.Sa też oferty pracy przez euro kontakt,proszę też o opinie kobiet które tam pracowały.
Bez pracy jest w sumie 5 mln ludzi. W 1,3 mln hiszpańskich rodzin nikt nie pracuje, a bezrobocie wśród najmłodszych Hiszpanów sięga 43 proc. http://www.hotmoney.pl/artykul/bezrobocie-cala-europa-wrze-ludzie-chca-pracy-19783
Słyszałam że Dromader to oszuści! więc nie polecam!
Witaj czy oferta jest jeszcze aktualna pracowalam przy sortowaniu czosnku,jest ciezko ale da sie wytrzymac.Wiec prosze Cie o,kontakt ze mna pozdrowienia...
Cytat: calebasa
Witaj czy oferta jest jeszcze aktualna pracowalam przy sortowaniu czosnku,jest ciezko ale da sie wytrzymac.Wiec prosze Cie o,kontakt ze mna pozdrowienia...

N
Cytat: meganm
Cytat: calebasa

Nie wiem czy ta oferta jest jeszcze aktualna >> czy warto wyjeżdżac tam do pracy >>>Mają tam
największe bezrobocie w Europie prawie 21% .Bardziej jestem nastawiona na prace w Danii.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa