Praca w Hiszpanii przy zbiorach 2012

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Czy ktoś zna Pana Roberta Czarnote,który proponuje prace z nastepującej oferty
Szukam chetnych osob do pracy przy zbiorach truskawek Huelva(Hiszpania).Sezon zaczyna sie ok 15 stycznia.Wszystkich zainteresowanych prosze o szybki kontakt +34 622 103 16 lub

Kontakt: 34 622103156

Szukam chetnych osob do pracy przy zbiorach truskawek Huelva(Hiszpania).Sezon zaczyna sie ok 15 stycznia.Wszystkich zainteresowanych prosze o szybki kontakt +34 622 103 16 lub

Kontakt: 34 622103156

Niby przejazd autokarem kosztuje 120 E

Gościu każe przelać najpierw 60 E przez Western Union ,jako gwarancja ,że się nie zrezygnuje i kolejne 60 E już kierowcy

Warto zaryzykować?
Oszustwo na 100%
Hej ja bym nie ryzykowała...
Popieram koleżanki,nikt nie słyszał o owym panu...
Jest sporo ogłoszeń w urz pracy oferowane przez eures itd ..... Lepiej jest zapisać się na taki nabór niż do jakiegoś pana x .Umnie w toruniu był casting na 5 grudnia ,ale chyba za dużo chętnych nie było ,albo ludzie nie widzieli ogłoszenia ,bo jeszcze pare dni temu widziałam że cały czas można się zgłaszać .Popatrz sobie na wojewódzkie urzedy pracy w całej polsce ina pewno coś znajdziesz .Ja też w zeszłym roku jechałam do olsztyna przez panią z urz pracy z ełku :)) warto próbować
http://www.wup.torun.pl/praca/index.php
W poprzednich latach była taka historia, że skasowali dziewczyny za niby pośrednictwo i dojazd, a z pierwszej wypłaty pracodawca zabrał im drugie tyle bo powiedział, że za autokar zapłacił on i trzeba to teraz odrobić.
Tak więc uwaga na takich pacjentów.
Temat przeniesiony do archwium.