!Hola!
Byłam w LLoret w 2008 roku w ciemno w pracy, przyjechałam w połowie Lipca(13 :P) i miałyśmy z koleżanką dużo szczęścia bo od razu tego samego dnia dostałyśmy pracę i kontrakt do końca sierpnia(tak tylko mogłyśmy), klilka dni pozniej swietne niedrogie mieszkanie ( tylko było nas baaardzo duzo, lecz połowa pracowała noca połowa w ciagu dnia, takze nie było źle)
ktoś pisał, że wydawał przy gotowaniu w domu 300E na miesiąc..hmmm jakoś dużo, ja dawłam rade zyc z napiwków, ktore nie były zbyt wysokie.
Generalnie samo życie nie wyszło zbyt dużo(no ale to było 4 lata temu)
Jedna znajoma jezdziła przz kilka lat tyle ze zawsze w maju wiec najlatwiej o pracę.
Chcę również pojechać w tym roku ale gdzies w pierwszym, lub poczatkiem drugiego tygodnia lipca, wczesniej niestety sesja nie puszcza. Loty idzie znalezc Tanie :) a nie warto od razu kupowac tam i powrot bo nie ma pewnosci co do pracy, lepiej kupic bilet po 1 wypłacie :P.
Co do noclegu na poczatek to Independentpl chyba przesadziłeś... znam fajny tani hostel :) a raczej pensión :) http://www.pensionelciervo.com/index.html :)
widomo zawsze lepiej pojechac wieksza grupą i wtedy łatwiej wynająć mieszkanie :)
jeżeli ktoś jest zainteresowany wybraniem się początkiem lipca lub ma jakies pytania to:
[gg] lub [email]