uwaga na oszustow z alicante!!!!!!!!! 34602521129

Temat przeniesiony do archwium.
uwaga na oferty pracy w hiszpanii!!!!! oraz terenie calej europy.!!!! zadnego zbieranie owocow zadne sadzenie prace w tynelech i szklarniach!!! zadne opiekunki do dzieci i osob starszych!!! wyslalel i stracilem 400 euro plus biletn600 zl nie liczac inny wydatkow.

uwazajcie i sprawdzajcie ten nr 346[tel]to oszusci!!!!!!
qrazie pytan piszcie!!
Hej Adrian1390 pamiętasz jak na innej stronie Cie ostrzegałyśmy że nikt nie słyszał o tej osobie ...przykro mi że to Cie spotkało podobne sytuacje sie zdarzyły rok temu z niejaka Anną Mróz.
tak pamietam pamietam. nastepnym razem tego samego bledu nie popelne i wyciagnelem juz pewne kroki w tej sprawie.
ciekawe jak sprawa sie potoczy.
to jest przestroga dla innych.
moglbym prosic CIE MORENA7236 w zanalezieniu dla mnie pracy przy zbiorach czy podobnych tego typu pracach? proszee o odpowiedz
hej Adrian1390 pisałam do Ciebie na gg ale nie odpowiadasz a chce się dowiedzieć więcej o tym jak Cię oszukali bo miałam zamiar też tam jechać i nie wiem co teraz zrobić... proszę o odp. pozdrawiam Anita
hej, ja też szukam pracy w hiszpanii :( przeszukuję net wzdłuż i w szerz i przyznam, że w tym roku ofert bardzo mało.. :(( może doradzicie coś? znacie agencje w Hiszpanii? albo jesteście na miejscu i podpowiecie coś? znam hiszpański dobrze i ang mam średnio-zaawansowany... uczę się portugalskiego więc mam komunikatywny... Dajcie proszę znać! mój mail to [email] Będę zoobowiązana, bo przyznam szczerze, tracę już nadzieję :(( nie stać meni neistety żeby przyjechać i szukać samemu :/ a to pewnie najlepsze rozwiązanie... z góry dzięki i proszę, dawajcie znać! :)
To zależy jaką pracą jestes zainteresowana. Jak sezonową to za późno bo nabopy są zimą.
tak czytam i też byłam chętna na cytrusy ale Kamila 26 napisałaś że już nabór był tak? jestem z okolic bydgoszczy i nawet nie wiem gdzie to sie załatwia:(
Ja bylam na rozmowie w Toruniu 5 grudnia. Jade z urzędu pracy. Tak chyba najpewniej.
Witam, dziewczyny nie dajcie się oszukać.Byłam w hiszpanni 3 tygodnie i pracowałam aż 5 dni.Nie miałam nawet za co wrócić do polski.Mario był bardzo miły na spotkaniach, pięknie mówił. Niestety nic z tego co mówił nie zgadzało się.To fakt, kilka dziewczyn trafiło lepiej.Ja wróciłam i jestem bardzo szczęśliwa, że cała.Chcecie wiedzieć więcej dzwońcie 5[tel]. Małgorzata
faktycznie, byłąm na dwóch rozmowach na animatora przez eures, ale nic z tego nie wyszło. Widziałam, że czasem poszukują kogoś później.. ja na zbiory raczje bym wybrac się nei chciała.. mogłaby być jakaś kelnerska praca, recepcjonista, housekeeper - bardziej w ten deseń. Jeśli ktoś zbiorami zainteresowany do widziałam, że dromader z wrcławia ma sporo ofert i eurokontakt..

jest z Was ktos na miejscu?

Pojawiło się w necie ogłoszenie o pracy w algavre w Portugalii..jak kelner/pomoc kucghenna/kucharz.. byliscie moze tam? posluguja sie mailem [email] . Co o tym myślicie? Może ktos tez aplikuje?
(ja praca na stałę jestem zainteresowana :) ale domyślałąm się, że skoro sezon to łatwiej byłoby mi taką znaleźć...)
Cytat: malgorzata44
Witam, dziewczyny nie dajcie się oszukać.Byłam w hiszpanni 3 tygodnie i pracowałam aż 5 dni.Nie miałam nawet za co wrócić do polski.Mario był bardzo miły na spotkaniach, pięknie mówił. Niestety nic z tego co mówił nie zgadzało się.To fakt, kilka dziewczyn trafiło lepiej.Ja wróciłam i jestem bardzo szczęśliwa, że cała.Chcecie wiedzieć więcej dzwońcie 5[tel]. Małgorzata
No prosze i tu jest cos ostrzegajacego o panu M. !!!
''...nr 346[tel]to oszusci!!!!!!'' ..??????..pewnie co tydzien zmieniaja numer..kasa sama im leci...
ja wyjezdzam do hiszpani od trzech lat i nigdy nie trafilam na zadnych oszustow.teraz sama potrzebuje dziewczyn do pracy i myslalam ze tutaj znajde.praca pewna.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka