Praca

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o kontakt osoby, które chcą wyjechać w najbliższym czasie do Hiszpanii lub wyjeżdżają na wakacjach. Szukam osób na wspólny wyjazd do pracy. Wiecie gdzie można pracować, zamieszkać ? Piszcie. Sam znam jedno miejsce. Mogę się dołączyć do grupy. Chciałbym wyjechać w czerwcu lub później.
numer [gg] .
lub poczta i forum
Rowniez poszukuje osob ktore chca wyjechac do hiszpanii, piszcie! Najchetniej LLoret de mar
napisz do mnie na gg
witam wszystkich serdecznie,wlasnie wrocilem z cypru z ayanapy,przerobilem tam prawie 2lata.jako steeward i bodyguard polskich pilkarzy,znudzila mnie tam juz robota,do londynu niechce jechac bo tez mi zbrzydl wiec pomyslalem o teneryfie,ibizie,szukam jakis konkretnych namiarow na robote, wzamian proponuje swoje mieszkanie na cyprze,zostawiam takze auto i daje mnostwo konkretnych namiarow na legalna i ucciwa robote od budowlanki ,rolnictwa az po hotelarstwo,piszcie na maila lub na blogu.KALINICHTA
Witam, również chciałabym wyjechać do pracy. Wakacje tuż, tuż, fajnie byłoby trochę zarobić i przy okazji zwiedzić ;) Tylko mam problem, nie wiem gdzie szukać pracy :/
Pozdrawiam