praca truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
Witam czy ktoś wyjeżdża teraz w niedziele do Hiszpanii z firmy Dromader-jeśli jest ktoś z pomorskiego było by mi bardzo miło-pozdrawiam
czy ktoś otrzymał propozycję wyjazdu z Dromadera na niedzielę 17.02.2013 a następnie wyjazd został przełozony na następna niedzielę?co myslicie o tym?czy to firma wiarygodna?ktoś wie?
witam , dziś otrzmałam telefon z biura Dromader, właściwie to pierwszy telefon odnośnie pracy przy zbiorze truskawek. zastanawiam się czy to biuro jest wiarygodne, ponieważ kobieta z którą rozmawiałam powiedziała że wyjazd odbędzie się 24 lutego, na e-mail wysłała numer konta aby przesłać 100 zł zaliczki. Bardzo zależy mi na pracy, ale pochodzę z daleka i nie mam mozliwości dojazdu do Wrocławia ,aby specjalnie przyjechać na rozmowę,wręcz jest to nieopłacalne... dziwi mnie też to ,że nawet taka wcześniejsza rozmowa nie jest wymagana... czy to jest normalne?? kiedy niby ma nastąpić podpisanie umowy?
takk jest to wiarygodna firma bo mnostwo ludzi jedzie na zbiory, i tak to prawda nastepny wyjazd jest 24 i trzeba zaliczke wplacic bo to gwarancja twojego wyjazdu. Ja jestem z malopolskiego i tez musze jakos dotrzec do Wroclawia ... a umowe spisuje sie na miejscu pracy bodajze bo w tym roku nie sa orgaznizowane spotaknia ...
To musicie za wyjazd placic?
jesli chcesz jechac musisz zaliczke wplacic
to chyba nowi albo Ci co nie jada do swojego szefa bo ja nic nie place szef mi oplaca podroz
Forumka ale ty jezdzisz do jednego szefa i masz inna firme przewozowa, osoby od Maria musza zaliczke wplacic w tamtym roku tez tak bylo i to nie jest nowosc,chyba ze jedziesz na wlasna reke, a potem zwraca Ci szef jak jest uczciwy, a nie potem mowi, ze nie przyjechalas z CORY i nie odda....
Madzia sorki za wyrazenie ale nie pieprz glupotPRZEPRASZAM ZA SLOWNICTWO
jezdze z cory.Jak jedziesz do tego samego szefa na nastepny rok to jedziesz od Maria i nic nie placisz szef Ci placi
Magda nie pierwszy raz bede jechala wiec wiem co pisze .Napewno sa tu tez gdzies takie osoby na forum co czytaja a nie sa zalogowane i jezdza tak samo.Nie mam zadnej innej firmy przewozowej,jezdze z Wroclawia autobusem z cory ktorym jada osoby z dromadera
Cora i Mario to to samo
a ty przeczytalas co ja napisalam??? pierwszy raz jak jada osoby wybacz od Maria placisz zaliczke tak bylo w tamtym roku... wiec tez wiem co pisze, a sorry CORA i Mario to to samo i wiem ,ale moj szef mi nie zwrocil za bilet i 5 osobom nowym ktore byle ze mna wiec to ty nie mow mi bo ty jezdzisz z roku na rok i ok zgadzam sie ze zwraca CI szef i nie placisz, ale jest duzo osob co jedzie sindbadem i szef im zwraca tylko 100 euro a placa 134 do Madrytu i 25 cos do Huelvy to moze przeczytaj co ja napisalam bo tez tak jechalam na plante ... wiec daruj sobie jakiekolwiek slownictwo typu pieprzysz, bo jednak wiem co pisze ...
raz byla w Hiszpanii i ekspert wielki.Ja juz skonczylam dyskusje z Toba
a nikt im nie kaze jechac sindbadem
Cytat: Madziuleczek20
Forumka ale ty jezdzisz do jednego szefa i masz inna firme przewozowa, osoby od Maria musza zaliczke wplacic w tamtym roku tez tak bylo i to nie jest nowosc,chyba ze jedziesz na wlasna reke, a potem zwraca Ci szef jak jest uczciwy, a nie potem mowi, ze nie przyjechalas z CORY i nie odda.... wiec wiem co czytam
tak bylam pierwszy raz praktycznie przez caly rok i masz racje nie dyskutuj jeśli tylko ty masz racje i jest jedno wyjscie, a to ze ty wyjeżdżasz juz ktorys raz z kolei nie czyni Cie mądrzejszym od innych bo to o tobie swiadczy i przynajmniej mam pojecie o nowych prawach i jestem na czasie z informacjami. I wypowiedzialam sie w sprawie zaliczki ze trzeba wplacic jak chce sie wyjechac a ty sie wtracilas z glupiutkimi tekstami ze ktos glupoty gada wypowiadaj sie ze tak jest u Ciebie nie na innych bo nie mozesz powiedziec o osobach ktore gdzie indziej pracuja...
nikt im nie kaze jechac sindbadem, ale tak robi wiekszosc znajomych, ktore tam wyjezdzaja i szef nie musi wcale zamawiac u Maria autokaru dla nich i placic za nich i tak jest w Twoim wypadku
Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
To jest definicja forum,osoby moge sie tu wypowiadac na kazdy temat a nie ocenianie drugiej osoby ... to jest tylko dla was ulatwienie, a ktos tu po prostu myli sobie strone, same sobie szkodzicie i to jest przykladem, ze polka polki nie lubi ,a co dopiero w Hiszpanii w pracy, same sobie opinie wyrabiacie...a czy ktos jezdzi pierwszy czy 10 raz to nie ma nic do rzeczy, bo kazda ma cenne informacje ktore mozna sprawdzic samemu na zywo...
Mam nadzieje ze moj reportaz tego roku o waszym zachowaniu w Hiszpanii bedzie na tyle dobry, by ujrzal swiatlo dzienne...
dobrze super ekspercie niech Ci bedzie .dobry pracownik zawsze od szefa autokarem pojedzie.Pozdrawiam i zycze powodzenia
a to jest prawda zgadzam sie z tym w 100 procentach polka polke by w lyzce wody utopila.ja owszem jestem narwana ale nigdy wrogiem nie bylam na 2 polki,a ze mam ciety jezyk to druga strona medalu .nie lubie osob ktore sa przemadrzale
daruj sobie sobie pod moim adresem jakichkolwiek porownan, bo nie jestem Twoja koleżanką... heh przestan juz z tym dobrym pracownikiem znajome po 11 lat wyjeżdżają i rok w rok SINDBADEM.. bo ich szefowie nie organiazuja im z CORY autokarow i wyjezdzaja w styczniu. Dziekuje i pozdrawiam.
i zycze Wszystkim powodzenia szczescia Tobie Madzia .Trzymaj sie cieplo i nie daj sie nikomu.Pamietaj zeby miec zawsze twarda du...e
i nie pod Twoim adresem ,uderz w stół a nozyce sie odezwa
dzieki Forumka i wzajemnie zycze wszystkiego dobrego
Kto sie wybiera od Maria w przyszlą Niedziele?? :) Prosze pisac na priv!
Bejus 19 ;) chyba tylko my się wybieramy ;D
Fruzia, Ty sie wybierasz w niedziele? A wiesz juz cos o wyjezdzie ? :)
Czy ktoś coś wie na temat wyjazdu w niedziele z Dromadera? Miałam jechać 17.02, ale mój wyjazd został przesunięty na 24.02. i jak narazie nie dostałam od nich telefonu.
to ja bym chyba na Twoim miejscu sama do nich zadzwonila .Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |