Jak z Praca w Hiszpanii(ibiza,majorca) pomocy!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.Mam kilka pytan :) Jestem chlopaczkiem w wieku 22lat, obecnie mieszkam w Holandii ale niestety tutaj coraz ciezej z praca,a wiec pomyslalem sobie a moze by tak sprobowac w Hiszpanii? W Hiszpani niestety nigdy nie bylem, a wiec do czego zmierzam..Aby ktos napisal czy jest tam trudno znalezc prace dla chlopaka w moim wieku, jezyki ktore znam to Angielski,Holenderski(badz Holenderski sie pewnie nie przyda).W Holandii pracowalem w roznych fabrykach,magazynach,posiadam rowniez uprawnienia na wozek widlowy(certyfikat Holenderski).czy jest jakas szansa abym znalazl tam prace?Jesli planowalbym tam wyjechac to oczywiscie na dluzszy okres czasu lub na stale, macie jakies strony z ofertami pracy w Hiszpanii lub tego typu strony?bardzo prosilbym o pomoc,moj email to : [email] Jesli ktos cos wie lub zechcial mi pomoc prosze o kontakt mailowy,gdyz naprawde chcialbym tam pojechac i PRACOWAC.pozdrawiam i Czekam na jaki kolwiek kontakt.
Raczej marne szanse, nawet ze znajomością hiszpańskiego jest lipa, a co dopiero bez.... Bezrobocie w Hiszpanii jest tak z 4 x wyższe niż w Holandii, a na takiej Majorce czy Ibizie jeszcze bardziej ;)
edytowany przez majlookk: 01 paź 2013

»

Pomoc językowa