Siema, mam na imie Piotrek 28 lat (Lublin),szukam pozytywnych osob, kogos ewentualnie grupy osob na wspolny wyjazd na ibize na sezon maj/pazdziernik 2014.Praca/zabawa,uwielbiam kluby,zycie nocne itd.Szukam ludzi z doswiadczeniem pracy na wyspie,ktorzy juz tam byli i maja kontakty co do taniego zakwaterowania itd,ja mniej wiecej jestem obeznany w temacie co do pracy na wyspie.Sam spedzilem 9 lat w Londynie pracujac wiekszosc czasu w firmie zajmujacej sie przygotowaniem imprez od strony technicznej,znudzony deszczowym Londynem wymyslilem ibize.Jestem wysportowanym wysokim chlopakiem 188/89 zdjecia: https://imageshack.com/user/juicypete Jesli chodzi o rodzaj pracy to nie mam preferowanego zajecia,zbieracz szklanek,sprzedawca biletow,plakaty,nawet myslalem o tancerzu jako ze chcialbym wykorzystac warunki fizyczne.Wiem ze zarobki tam sa mizerne ale mi chodzi glownie o klimat tego miejsca. Z obcych jezykow mowie tylko po angielsku i interesuje mnie playa den bossa mniej san antonio.Kontakt: [email]
Ps.Jesli ten plan nie wypali chce wyjechac na ibize 30maj do 8 czerwca na opening party w klubie amnesia 31 maja bilety juz teraz sa za 35euro pierwsze 1000 reszta po 50 a w dzien imprezy 60. na glownym pokoju graja: joris voorn,adam beyer,les schmitz,scuba,kolsch,maye jane coles bedzie odlot gwarantowany z tymi wykonawcami,na tarasie 7 innych.3 czerwca klub space christian burkhardt super house!!!Dlatego tez szukalbym pozytywnej/ych osob na taki wypad.Im wiecej tym lepiej. Pozdrawiam.