Proszę o przetłumaczenie do godz.20.30!!help!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Wstaje rano o 7.oo jem śniadaniwe i wychodze do szkoły.Do szkoły jade 40 min.Co drugi dzień bywam w Stanach zjędnoczonych. Tam na obias mam zupe i pyszny deser.W soboty jezdze na Majorke gdzie pracuje i ucze się. Tam wstaje o 9.30 jem śniadanie o 11 i potem obiad. Do dowmy wracam w niedziele o godzinie 23.00

Prosz eprzetłumaczcie mi to:)))) plooosie
No tak, dzisiaj środa... A co to? Kurs przesunęli z osiemnastej na później?
Widzę, że trzecie oko babci nie skłoniło Cię jednak do nauki :):)
po prostu nie mam jak tego przetłumaczyć bo nie bylam obecna na hiszpańskim...dlatego mama prosbe prosze przetłumaczcie to;)) do dla was pestka:)))
Ty chyba od początku roku nie byłaś obecna na tym hiszpańskim. Zróbmy tak: Ty to przetłumacz jak potrafisz a my poprawimy błędy.
dziewczyna miała inny list i bez problemu "ktoś" jej to przetłumaczył.....a tu...:D
studiuje jeszcze ang i nie jest łatwo pogodzic dwa jezyki!(tak dla sprostowania!)niech ktoś będzie "dobrym"człowieczkiem i niech mi to przetłumaczy:*;)
Kochaaaana, żebyś Ty wiedziała ile ja muszę dzisiaj rzeczy ze sobą pogodzić :)
A mimo wszystko poprawię Ci błędy. Musisz TYLKO PRZETŁUMACZYĆ KILKA ZDAŃ.....
A tak z ciekawości zapytam.. Oddałaś ostatnie zadanie? To tutaj:
http://www.hiszpanski.ang.pl/blagam_o_przetlumacz_na_dzisiaj_na1800_11942.html
To może pora z czegoś zrezygnować??? Taka "nauka" nie ma najmniejszego sensu, jak się najprostszych zdań nie umie przetłumaczyć...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego