pilne pomocy!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

pilnie prosze o przetłumaczenie

Hola¡
Me encanta tu páguina, por el homenaje que le haces a barbara y a toda su trayectoria.
Estoy en contacto con gente para preguntar que material tiene de Lucía,pues estaría interesada en tener algo.
Yo soy de España, y aquí no se la conoce mucho, por lo que me es muy dificil, encontrar cosas de ella.
Contácta conmigo y contéstame, te estaría muy agradecida si lo haces.
Czesc!
Podoba mi sie Twoja stronka,ze wzgledu na hold(uczczenie) jakie robisz dla Barbary i na jej osiagniecia.jestem w kontakcie z ludzmi,pytam jakie materialy maja na temat Lucii,jestem zainteresowana zeby cos miec.
jestem z Hiszpanii,tu nie jest znana za bardzo,w zwiazku z czym jest mi trudno cos znalezc na jej temat.Skontaktuj sie ze mna i odpowiedz mi,bede wdzieczna jesli to zrobisz.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia