prośśśba (życzenia urodzinowe):

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam przeogromną prośbę: znacie może fajne życzenia urodzinowe?? Bo ja już wszędzie szukałam i nigdzie nie znalazłam tego czego szukałam. Wiem że Wy tutaj jesteście bardzo pomysłowi dlatego zwracam się z tą prośbą właśnie do Was... Aaa.. i jeszcze najważniejsze: możecie mi je przetłumaczyć na hiszpański?? Z góry dziękuję;)
Tzn. chcesz zebysmy Ci poszukali najpierw po polsku,pózniej wkleili,a jeszcze pózniej przetlumaczyli?Czy dobrze zrozumialam?Czy mnie zacmienie trzyma od soboty?
Tu nie chodzi o to żebym przyszła na gotowe. Po prostu ja już nie mam żadnego pomysłu, nawet na fajne życzenia urodzinowe. Jeżeli nie chcesz nie musisz mi pomagać, bo nikt cie do tego nie zmusza. pozdrawiam.
ja też nie chcę pomagać, ale w wyszukiwarce forum pewnie niejedne życzenia znajdziesz

»

Pomoc językowa - tłumaczenia