Ah, Alicia, jak sie masz? Tutaj jest bardzo zimno, ale wiekszy chlod czuje w moim sercu, bo ty jestes daleko, naprawde, Alicia, w roku 2007 bylem bardzo szczesliwy z Toba. Pocalowalem Cie i spytalem sie, czy cjcesz byc moja dziewczyna? A Ty odpowiedzials, ze tak, ale po miesiacu powiedzialas, ze bedzie lepiej, jesli zostaniemy tylko przyjaciolmi, no coz,takie jest zycie. Alicia, ja nigdy Cie nie oklamalem mowiac, ze zakochalem sie w Tobie, jestem teraz w Cottbus, ale nie moge Cie zapomniec, probuje i probuje, ale jak dotad nie moge Cie zapomniec. Mam teraz tutaj przyjaciolki, ale nie czuje milosci, tak sobie tylko podrywam, wzbudzaja we mnie namietnosc, ale nie milosc. Diabelku, a Ty co porabiasz? Jestes w Polsce? Czy na statku? Alicia, moja komorka ma problem z poczta glosowa i jest mi smutno, bo wiem, ze dzwonilas, jest wiadomosc na 501, ale ja nie mam kodu potzrebnego, ale sms jest ok. Ja zawsze mysle duzo o Tobie, Alicia, dla mnie bylas moim snem i z Toba bylem bardzo szczesliwy tamtego lata, blisko Ciebie. Mysle, ze masz juz chlopaka, zycze Ci z calego serca, abys byla baaardzo szczesliwa. Alicia, zawsze bedziesz w moimsercu, ja przy Tobie bylem aniolem, Alicia, zawsze bede Cie kochal.