POMOC W OPISIE POGODY I OPISIE CO LUBIE ROBIĆ

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, potrzebuję opisu pogody w lato, około 7 zdań oraz pis "Co lubię robić, co lubię jeść i tak dalej na 80 słów (może trochę więcej). Niestety nie było mnie na kliku lekcjach i nie wiem jak się za to zabrać. Za jakąkolwiek pomoc - z góry bardzo dziękuję! :)
Czy pytanie jest nadal aktualne? Jesli tak to z chęcia pomoge :)
Pomóż i to szybko. Najlepiej wyślij jej kurierem prosto do szkoły.
Cytat: argazedon
Pomóż i to szybko. Najlepiej wyślij jej kurierem prosto do szkoły.

Nie miałam zamiaru pisac jej pracy. Gdyby tak było to juz wysłałabym gotowca. Nie rozumiem skad taki atak z Twojej strony.
Perdona, to było skierowane niby do ciebie bo sugerowało gotowca, ale celem uzmysłowienia autorce jakim jest leniem i jak absurdalna jest jej prośba. Bo w czym tu pomóc gdy nic nie napisała?
edytowany przez argazedon: 08 cze 2012
Tym razem to ja przepraszam, ze odebrałam to jako atak na moja osobę :) Skoro autorka prosiła o "jakąkolwiek pomoc" to postanowiłam, ze razem coś zaradzimy. Wiadomym jest, ze łatwiej sie pisze, gdy ma sie osobe, która pomoze ze slownictwem, gramatyka, czy nawet podsunie jakis pomysł na zdanie. Ale jestem naiwna skoro oczekiwałam takiej współpracy w grupie "Brak wkładu własnego".
Tym bardziej, że na forum są setki tematów z takimi tekstami bo to stały element nauczania języka. A jej sie nie chciało nawet skorzystac z naszej wyszukiwarki juz nie mówiąc o chociażby skopiowaniu lub przerobieniu czegoś pod siebie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia