ALEX UBAGO

Temat przeniesiony do archwium.
ZAKŁADAM JAKŻE BEZSENSOWNY DLA NIEKTÓRYCH TEMAT =) ALEX UBAGO - mmmmmmmm wpisujcie się fanki :P :P
hehe, ciekawe ile osób mnie zjedzie za ten wpis......:]

tak na marginesie - "otro dia mas" i "sin miedo a nada" są po prostu cudowne......
a czemu "ubago" zmienilo sie na małą literę?? to jest denerwujące......wszystko co piszę z dużej, zmienia się na małą........
do Kamy: teraz już wiem!!! w temacie, który zatytułowałam "locita i kama" to obie byłyśmy z dużych liter, ale to się potem zmieniło.....
Panie Operatorze (hihi), dlaczego tak się dzieje??
heh Locitka z tą mała literką nic nie szkodzi ..... i oczywiscie dopisuję się jako kolejna fanka Alexa Ubago ;) ;)............. a nie będę wymieniać jakie piosenki są najlepsze bo jest ich mnóstwo ;P

muchos besos ;*
nie ma więcej fanów? no wiecie co.....=(
hola,ja tez go uwielbiam
ja tez go bardzo lubie, ale juz mi sie przesluchal.
uwielbiam sin miedo a nada
hola.jestem kolejna wielka fanka alexa.uwielbiam piosenke"a gritos de esperanza"szczegolnie spiewana na zywo transmitowana przez telewizje"SOL"och.........och.........
Dopisuję się do tej listy :) Mam na kompie chyba z 20 jego piosenek, ale i tak najlepsza jest "Aunque no te pueda ver"
salu2 para todas las chicas enamoradas de su voz :) Ojalá más hombres tengan la voz tan bella. Ummmm.......
JA TEŻ SIE DOPISUJE D FANÓW(FANEK :) ) aLEXA.nIE NO TEN CHŁOPAK MA BOSKI GŁOS.żE JA GO WCZESNIEJ NIE ODKRYŁAM...AŻ SIĘ SOBIE DZIWIĘ ;)
SIN MIEDO A NADA-AAAAA TA CANCIONA JEST CUDNA,KOCHAM JA,ALE CHYBA WSZYSTKIE UWIELBIAM. POZDRAWIAM :)
[wpis usunięty]
Sin miedo a nada......maravillosa :)
[wpis usunięty]
malwi, mam prosbe - czy moglabys mi wyslac kilka piosenek Alexa? znam (i mam) tylko 2 a ostatnio mam jakies problemy z eMule...
z gory muchas gracias :)

moj mail: [email]

ps. jesli ktos chce sie tez podzielic jakimis hiszpanskimi mp3 (niekoniecznie Alexa) to tez chetnie przyjme i wysle to, co mam;)
Hejka,

tez lubie Alexa i posiadam jego 2 CD. Fajna muza.
tez mam jego 2 CD :) sooo cuteeee
hola!!!!rnJa tez jestem fanka Alexa Ubago!!!!!!!!!!!rnmam wszystkie jego plytki !!!!!!!!!!!!rnchoc zbyt czesto ich nie slucham ,,,,,,bo wprowadzaja mnie w smutny nastroj ,,,,i wspomnienia gdy slucham tego jego wspanialego glosu.........................!!rnpozdrawiam
Por esta ciudad- świetne:D Poza tym 'A gritos de esperanza', 'Ahora que no estas' i wiele innych...Też zaliczam sie do grona fanek, bardzo fajna muzyka :) Czy ktos znalazł może w necie jakąś stronke z tłumaczeniami tekstów Ubago?Na angielski oczywiście, na polski to nawet ie liczę...Szukałam długo ale nic nie mogłam znależć, tylko oryginały- a z moim początkującym hiszpańskim to mimo dużych checi efekty własnego tłumaczenia sa niższe niż oczekiwania...
Mam wszystkie jego płyty ,ale muszę przyznać ,że poziom z każdą nową spadał , pierwsza była genialna ,druga fajna ,trzecia średnia. Moje ulubione z jego piosenek to : que pides tu ,a gritos de esperanza ,sin miedo a nada (ale wolę w wersji z taką babką w duecie z alexem),por esta ciudad ,aunque no te pueda ver i fantasia o realidad. Tyle... :D
Ja też dopisuje sie jako fanka! Uwielbiam jego piosenki- wszystki, ale szczególnie "No te rindas", "Dame Tu Aire" i "Saida"! Mmmmmmm... świtne. A najlepsze jest to, że ukazała sie z Meksyku jego kolejna płyta: "Siempre En Mi Mente". I w związku z tm mam olbrzymią prośbę. Jeśli ktoś miał by jakieś piosenki z tej płyty, albo chociaż tytuły piosenek to proszę o kontakt. Narazie wiem, że jest piosenka o takim samym tytule jak płyta: "Siempre En Mi Mente", ale nie mogę jej JESZCZE ściągnąć. Więc jeśli ktoś będzie miał (piosenki albo tytuły to piszcie). Z góry gracias!

A bym zapomniała, mój e-mail: [email]
Ja też bardzo lubię Alexa Ubago. Ma piękne piosenki. Uwielbiam : Dame tu aire i Sin miedo a nada. =)
Ja też lubię Alexa Ubago. Ma świetny głos i piękne piosenki. Moje ulubione to "Aunque no te pueda ver" oraz "Fantasia o realidad":)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa