zbiór truskawek huelva

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
Asiala byłaś juz w hiszpani to możesz posiedzieć czy brałaś zelasko jakiś przedłurzacz żeby ładować telefon?śpiwur tez brałaś poduszke napisz mi prosze co trzeba wziąść z sobą a co jest na miejscu w kampingach na polu bo na domek to ja nielicze.Ja jade pierwszy raz i jak widze co piszą tu niekturw dziewczyny to jestem w szoku jak one się tam prowadzą i to niemłode kobiety.Jestem w szoku jak to klimat do głowy uderza
Z tego co ja zaobserwowałam to kobiety po 40-tce prowadzą się gorzej niż te młode. "Spotykają się" z dużo młodszymi od siebie murzynami lub marokańcami. Młode dziewczyny mogłabym zrozumieć ale te dorosłe i doświadczone kobiety mające rodziny nie mają u mne żadnego uzasadnienia. Mężom opowiadają jak to w Hiszpanii jest cieżko, dużo pracy, drogo, do telefonu daleko a biegają na dyskoteki w mini spódniczkach i obściskują sie publicznie a facetami. SKANDAL !!!
na rezerwe nie poszły tylko młode balangowe dziewczyny patrzeli sie na wiek!!!Ja nie chciałam zaproszenia bo chciałam isć na studia ale rozwiązali mi kierunek i bez problemu byłam na "tak".A mój szef u którego byłam 2 razy powiedział ze w tym roku chce rumunki ,i przez to moje koleżanki które chciały jechac sa na rezerwie.powiedziały ze nie wiedza czemu nie mają kontraktu zamiast prawdy ze szef ma kochanke rumunke i je woli!!I nie tylko latawice sa na rezerwach!!!!!!A co do Marokanów i polek to każdy jest dorosły i wie co robi a opinie można zmienic:)
z tym romantyzmem to bym sie nie zgodziła u arabów oni mają do perfekcji opanowane ściemnianie i słodzenie.Moja kumpela była zjednym 3 lata pojechała miała z nim zostac pojechała na 3 miesiące do polski a on pojechał do Maroka i jej oznajmił ze sie ozenił:(ale jak wszedzie są dorzy i żli to w końcu ludzie z troche inną kulturą do której trzeba sie przyzwyczajic i ściemnic jak oni:)
ja nie rozumiem o co tyle szumu? czyżby zazdrosć ?, a niechże te kobiety robią co chcą , wolno im. Ja byłam i pracowałam i nic złego nie robiłam, bo mnie akurat coś takiego nie bawi , ale jezeli one chcą sie zabawiac tam z facetami to proszę bardzo. Są to niejednokrotnie osoby na które w Polsce nikt by nie zwrócił uwagi , a tam sa adorowane. I dobrze niech sie dowartościowują!!!
najlepiej wziąść ze sobą paczke kądonów
ja wiem to obok mojego domku:)mieszka tam tez kolezanka w pokoju6 ze stargardu pozdrawiam
bylam w tym roku w Hiszpanii ludzie to koszmar obserwowali nas przy pracy lornetkami i liczyli kachy na minuty wyjechalam z tamtad po miesiacu nerwowa i zblazowana ten wyjazd to moj najwiekszy blad zyciowy dlatego z calego serca odradzam bo Hiszpanie to brudasy i zboczone dupki a ich zony jeszcze gorsze zolzy rozczarowana
A ty dziewczynko nie wiesz co piszesz.Też tam byłam 3 sezony i wiem jak to wygląda,więc daruj sobie.
Witam wszystkich
Mam pytanko czy ktoś zna "Balerinę" z koła? Była na truskawkach w lucena del puerto
Witam wszystkich. Mieszkam od dwóch lat w hiszpanii ,teraz szukam pracy ,zbiór truskawek mi odpowiada ,czy ktoś może mi podać tel do pracodawcy hiszpańskiego ,zadzwonię sobie i się dowiem czy mam jakiś szanse.
czy Twoja siostra ma na imię Aśka
Witam!
Mam pytanie odnośnie bardzo nietypowej sytuacji, a mianowicie- Czy byłoby możliwe wyjechanie do takiej pracy osoby niepełnoletniej (16 i 17 lat) w imieniu i za pełną zgodą opiekunów? W jakim stopniu jest to zależne od dogadania się z pracodawcą? Czy obawy zatrudniających względem objęcia przez nich faktycznej opieki jak nad każdy pracownikiem złagodziłaby jakakolwiek deklaracja rodzica o wzięciu na siebie pełnej odpowiedzialności za wszystko co mogłoby się zdarzyć?
Może wiecie czy któryś z ludzi, u których udało się już wam pracować byłby skłonny przyjąć takie nietypowe warunki, uwzględniając oczywisty fakt braku różnicy między zbieraniem truskawek przez dziesięciolatka, a trzydziesto czy czterdziestolatka?
Byłbym wdzięczny za możliwie jak najszybszą odpowiedź tutaj bądź na:
E-mail: [email]
[gg]

Z poważaniem,

Matt
Byłam na zbiorze w Palos.Było zajebiście,do tej pory koleżanki tam jeżdżą a minęło już 7 lat.Szef spoko,ludzie też ale ogólnie to jedno wielkie pijaństwo a najgorsze są stare mężatki które puszczają się z młodymi Marokańcami i murzynami,których pełno wszędzie!To jest tak jak w modzie na sukces-każdy z każdym i taka jest prawda!Niech faceci lepiej nie puszczają tam swoich kobiet,bo trochę wolności i siano w głowie.Widoki są zajebiste-polecam.
Sprawa marokańców to nie jest kwestia rasowa!oni są po prostu niebezpieczni!był przypadek w którym marokan pociął babke nożem-to była głośna sprawa,szef nas przed nimi ostrzegał.Zresztą hiszpanie są niezłymi rasistami i śmieją się z brudasów!
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna